sâmbătă, 18 decembrie 2010

P.C.R. are drept la existenţă (comentariu)

Reproduc aici comentariul meu la comunicatul Partidului Alianţa Socialistă:
Hotărîrea tribunalului de respingere a cererii PAS privind schimbarea denumirii sale este ilegală şi neîntemeiată, în fapt o aberaţie demenţială, fără pereche pe globul pămîntesc; ea este o dovadă că in-justiţia post-decembristă este ticsită de pecerişti extremişti, violatori de legi şi drepturi, terorişti cu veleităţi de despoţi.
De altfel, în cazul dat, magistraţii au demonstrat o totală lipsă de profesionalism, ei neavînd dreptul să blocheze activitatea unui partid în raport de numele acestuia; legea prevede expres care sînt condiţiile obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească un partid spre a putea fi înscris în registrul special al partidelor politice. Între aceste condiţii NU ESTE ŞI NUMELE PARTIDULUI, ci doar obligaţia de a avea UN NUME (pe care îl vrea Partidul, ci nu peceristul magistrat certat cu legea sau cu dureri de ochi la lectura textului legii !).
Respingînd cererea de A LUA ACT DE SCHIMBAREA NUMELUI Partidului, magistraţii s-au acoperit de ridicol, atrăgînd şi asupra instituţiei pe care o dezonorează, conştient şi premeditat, justificate replici de condamnare şi repulsie.
Este cazul ca autorităţile competente să se autosesizeze şi să dispună cercetarea penală şi trimiterea în judecată a celor vinovaţi pentru abuz în serviciu; cu aşa magistraţi nu putem scoate "justiţia" din ghilimele !.
Încă o dată se confirmă justeţea criticilor dure formulate de Preşedintele Republicii, tovarăşul Traian Băsescu, la adresa scamatoriilor din sistemul de anti-judecată !
Din păcate, după cum vedem, există încă trei-patru uscături de surcele care dau puroi la moara in-justiţiei, iar demersul trepăduşilor a fost admis, cu maxime şi impardonabile uşurinţă şi neruşinare...
Pe acest fond, constatăm din nou caracterul despotic al statului post-decembrist contrarevoluţionar, aflat exclusiv la cheremul peceriştilor, motiv pentru care se impune să ne organizăm pentru a-l demola din temelii şi, după deratizare, să-l îmbrîncim în lada cu gunoaie, spre a-şi găsi compania specifică...
Moarte Capitalismului şi Imperialismului ! Jos Burghezia şi Moşierimea, moarte slugii ei netrebnice - in-justiţia ! Trăiască Socialismul !
P.C.R., vă aşteptăm sub numele propriu; avem nevoie de adversari !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)
18 decembrie 94:

Niciun comentariu: