duminică, 7 noiembrie 2010

Marea Revoluţie Socialistă din Octombrie

7 Noiembrie 1917, anul I al Erei Democrate, este, fără îndoială, cea mai importantă zi din istoria mondială a societăţii omeneşti, căci pentru prima dată după sute de mii de ani, are loc de facto instituirea unui regim democrat, aşa cum au visat întotdeauna masele populare şi cum au gîndit diverşi oameni polititi, politicieni şi politologi, de-a lungul mileniilor. Am în vedere întreaga istorie despre care se cunosc date şi mă bizui pe informaţia din Biblioteca de la Alexandria despre cartea "Istoria Omenirii în ultimele 252.000 de ani", fără să neg posibilitatea ca anterior -sau şi în acest răstimp- să mai fi existat perioade cu regimuri democrate.
Înţelegînd şi reţinînd corect aceste elemente, este elementar ca orice să aprecieze că la 7 Noiembrie 1917 (anul I ED) a avut loc cel mai important eveniment din istoria cunoscută a omenirii şi de aceea apare firesc faptul că, terminînd cu epoca pre-democrată, începem Epoca Democrată, motiv pentru care de la acest moment trebuie să numărăm anii !
Prin aceasta am scăpa de teroarea iudeo-masonică şi de orătăniile pe care ni le-a împins în lumina ochilor fauna reptilelor din religiile evreieşti, mai ales cele care roiesc în jurul unui spîrc, desemnat isusul evreilor, făcut caricatură de zeu şi parazeu, impus apoi prin teroare şi crime monstruoase, în mai multe părţi ale lumii, în ultimele 15 secole...
Această durată a defăimării Omului în cele 15 secole de iudeo-masonerie, nu este decît 0,5 % din istoria cunoscută a omenirii; trebuie să ne lepădăm de acest jeg încuibărit în minţile şi inimile unora... Şi atunci vom înţelege cu toţii că Lumina începe cu Libertatea celor Mulţi, pentru care 7 Noiembrie anu I ED este piatra de hotar între preistorie şi Istorie.
Era Democrată este deschisă tuturor, ea aparţine tuturor comunităţilor şi toate trebuie să aspire şi să-şi apropie jalocul de aur: 7 Noiembrie 1917 = anul I al Erei Democrate. Să facem din aceasta un Deziderat Universal şi, cum ne-am luminat, să utilizăm calendarul cel nou.
În acelaşi timp, se cuvine să nu uităm că momentul a existat şi a strălucit datorită genialităţii celui mai mare om politic cunoscut în istorie, Vladimir Ilici LENIN; se cuvine să-i întoarcem lumina recunoştinţei fireşti.
Trăiască Marea Revoluţie Socialistă din Octombrie ! Trăiască 7 Noiembrie ! Trăiască Vladimir Ilici LENIN ! Era Democrată este o realitate istorică pe care ne-au dat-o.
Trăiască Socialismul !
7 Noiembrie 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

2 comentarii:

Imn lui V.I.Lenin spunea...

Adresa YouTube cu sunet:

http://www.youtube.com/watch?v=sLt5-_vM2ls


.

Vocea lui Lenin in original spunea...

Adresa YouTube cu sunet:

http://www.youtube.com/watch?v=oUV2QTXIW1U


.