joi, 15 iulie 2010

P.C.R. are drept la existenţă !!!

Sînt asaltat cu întrebări şi, mai ales, cu reproşuri pentru atitudinea "îngăduitoare" faţă de "apariţia" P.C.R., motiv pentru care repet ceea ce am mai spus: ne bucurăm că peceriştii şi-au reluat numele !
Mai întîi că nu a apărut P.C.R., ci Partidul Alianţa Socialistă şi-a reluat numele de pînă în 73 (1989); afirmaţia noastră trebuie luată sub beneficiu de inventar, căci P.A.S. nu a fost -şi NU ESTE !- un partid comunist, aşa cum a fost P.C.R. ante-decembrist. Acela a fost partid comunist, dar membrii săi nu au fost comunişti, cu excepţia şefului lor -Preşedintele Republicii, Eroul-Martir Naţional Nicolae Ceauşescu, asasinat de către ... pecerişti !- şi a soţiei sale.
Existenţa unui partid -chiar anti-comunist, cum este PAS- care să se pretindă P.C.R. este de cea mai mare importanţă, pentru că:
1. Fiind anti-comunist, ne arată cum sînt toţi peceriştii; voi motiva în alt articol de ce PAS-PCR este anti-comunist;
2. Numindu-se PCR şi asumîndu-şi meritele aceluia, îi putem adresa întrebările şi criticile (avem în vedere şi recunoaşterea meritelor);
3. Votanţii ne vor vedea, în sfîrşit pe noi, comuniştii nepecerişti, cu esenţa noastră: caracterul democrat autentic şi net naţional, anti-capitalist şi anti-imperialist;
4. La nevoie, pe unele sectoare concrete, ne putem uni forţele împotriva adversarilor comuni;
5. Revenirea oficială la P.C.R. a unui partid pecerist post-decembrist va arăta votanţilor drumul tuturor "partidelor" peceriste post-decembriste, căci va fi cum am prevăzut permanent: toţi peceriştii vor reveni la matca proprie,P.C.R., , fiind vorba doar de timp pentru a-i vedea revărsaţi la vatră -atunci cînd nu vor mai primi voturi sub numiri deghizate- pe ceilalţi pecerişti: P.S.D., P.C., P.N.L., P.D-L., P.R.M. (nu adaug UDMR care este găselniţa anti-democrată, anti-naţională, anti-politică, anti-partid, anti-morală, anti-populară... a tovarăşului Iliescu).
Voi răspunde ulterior la dublura întrebărilor repetate: de ce PAS-PCR nu este comunist.
Reiau: noi, comuniştii, ne bucurăm că PAS îşi zice PCR şi că membrii săi nu sînt comunişti (deoarece au aprobat un program anti-comunist !), semănînd, de data aceasta, cu Programul Partidului.
Includ şi răspunsul la altă întrebare: nu este treaba justiţiei să admită numele unui partid ! Ea are menirea, potrivit dispoziţiilor exprese ale Legii Partidelor, să constate dacă dosarul partidului dovedeşte că sînt respectate cerinţele (inclusiv obligaţia de a avea un nume) expres prevăzute de textul legal; între condiţii nu este şi cea privind un anume nume al partidului. O hotărîre/încheiere contrarie ar fi abuzivă (cum s-a întîmplat şi chiar în mod repetat) şi cenzurabilă.
Face, oare, P.C.R. PAS cu noi să cîntăm "Hai la Lupta cea mare/ Rob cu Rob să ne unim ?!?
Sculaţi, nu-i nicio mîntuire în regi, ciocoi şi dumnezei !
Unire, muncitori, unire şi lumea va scăpa de ei !
Trăiască orice partid comunist ! Să trăiască pentru unirea comuniştilor şi pentru compromiterea şi excluderea din politică a peceriştilor trădători !
14 iulie 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU,
Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Vai de capul tau! Cine te intreaba pe tine handicapatule?

Anonim spunea...

Tovarase profesor..!
Nu pun la indoiala intentiile dv. si consider ca sunt sincere.
Va rugam sa contactati conducerea centrala a PCR, la sediul din Mun. Bucuresti str. Olari.
Trebuie sa fim impreuna si nu sa creem directii false,pentru a incurca oamenii. Romania are destule partide politice, antinationale ,aflate la conducerea tarii, creeate de servicii speciale din exterior si interior.
Partidul Comunist Roman, nu este adeptul extremismelor ideologice.
Partidul Comunist Roman,isi desfasoara activitatea conform prevederilor Constitutriei.
In domeniul proprietatii, respecta si asigura toate formele de proprietate, dar va actiona pentru dezvoltarea proprietatii publice in special in sectoarele strategice,pentru a se putea asigura,serviciile publice(sanatate,invatamant,armata,cultura..etc, indiferent de performanta economica a sectorului privat)
Este mai bine, sa fim alaturi.
Cu respect
Andrei Marian
membru PCR

Pentru Socialism ! spunea...

Tovarăşe Andrei Marian,
Dacă aveţi nume şi sînteţi "membru PCR", am putea bănui că sînteţi comunist; atunci, de ce vă publicaţi comentariul sub pseudonim ("Anonim") ? Comuniştii nu-şi ascund numele, adresa, gîndurile (cum fac gunoaiele istoriei)...
Mulţumesc pentru sugestii; sînt în legătură cu organizaţiile din Olari nr. 12 din 1990 (unde am avut mai multe discuţii cu Ilie Verdeţ care -greu, dar a făcut-o- a acceptat Marea Eroare că a încropit PDM-PSM..., forme esenţiale de demolare a organizării maselor populare în Partidul de care aveau nevoie).
Dacă aveţi Programul P.A.S. şi ţineţi la ideea "să fim împreună", am putea dialoga (noi, direct, căci cu tovarăşul Preşedinte Constantin Rotaru dialogăm de peste şase ani) pe tema fundamentală dacă acel program este comunist ori anti-comunist...
Cu salutări tovărăşeşti !
29 iulie 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU