miercuri, 5 mai 2010

Diversiunea Rugină - Cojocaru

În toate epocile şi în toate ţările au existat infractori şi oameni răi în sens general, cu acţiuni negative faţă de societate, dar ei nu-şi ating scopul decît atunci şi acolo unde sînt lăsaţi s-o facă şi mai ales unde sînt încurajaţi la aceasta.
Regimul politic despotic contrarevoluţionar, instaurat la 22 decembrie 73 ED chiar îi stimulează pe infractori, căci atragerea maselor populare spre batjocorire de către alţii decît autorităţile de stat le dă apă la moara lor nimicitoare.
Beneficiind de popularizarea extraordinară asigurată de o televiziune particulară -la care noi nu avem acces, ca şi la televiziunile de stat- diversiunea păcălitoare a colectat deja 500.000 de semnături pentru susţinerea unui proiect de lege sinucigaş (pentru masele populare) care să furnizeze celor jefuiţi iluzia că se vor căpătui...
În fapt, găselniţa are menirea ca, de la bugetul statului, deci de la toţi contribuabilii şi, în primul rînd, de la muncitori şi ţărani, guvernanţii burghezo-moşierimii să ia o parte însemnată pe care să o dea, gratuit, unor mînuitori de şmecherii care să se îmbogăţească şi astfel să se mărească pătura-tampon dintre puţinii mari infractori bogătaşi şi mulţii crunt jefuiţi săraci, foştii creatori ai bunurilor materiale şi spirituale din timpul regimului democrat, constituind marea avere naţională realizată în Socialism.
Plini de grijă pentru bieţii năpăstuiţi (cele 22,5 de milioane de cetăţeni), "salvatorii" dezinteresaţi Rugină-Cojocaru, din intenţia de a nu-i lăsa pe oamenii muncii să se organizeze de sine şi pentru sine în asociaţii, sindicate şi partid proprii (noi fiind singura ţară din lume unde nu există sau nu pot funcţiona organizaţii, sindicate, partide democrate), pun stavilă în calea conştientizării maselor, cărora nu le spun nicio vorbă despre cauza şi modul în care au fost jefuiţi.
Chiar la debutul puterii contrarevoluţionare, imediat după înlăturarea Puterii Democrate, toţi cei 12.500.000 de angajaţi proprietari au fost jefuiţi prin naţionalizarea întregii averi care le aparţinea oamenilor muncii, avere care a ajuns în burţile marilor infractori..
Al doilea mare jaf s-a produs prin Legea dezastrului naţional, anume Legea nr. 18/1991, prin care, în nmod abuziv, s-a expropriat şi s-a naţionalizat întreaga mare avere din CAP care a fost pusă la dispoziţia găştilor de infractori din fiecare localitate (numite Comisii Locale pentru aplicarea Legii Fondului Funciar.
Cine iubeşte Adevărul şi îi respectă pe proprietari trebuie să spună public aceste două cauze ale dezastrului naţional şi să propună legi care să întoarcă proprietarilor jefuiţi -cele 24 de milioane de cetăţeni din anul 73 ED (1989)- ceea ce li s-a furat de către Contrarevoluţie, în favoarea unor bestii peceriste.
Dar autorii diversiunii Rugină-Cojocaru, împreună cu lălăitorii susţinători,nu sînt, în realitate, interesaţi de soarta celor mulţi care, inconştienţi, adună semnături pentru propria nimicire.
5 mai 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: