joi, 15 aprilie 2010

Despotismul politic

Caracterul şi comportamentul pecerist al tuturor politicienilor "oficiali" devine tot mai profund şi mai evident, de la etapă la etapă, el atingînd culmi neruşinate sub patronajul Preşedintelui Traian Băsescu, sub care lista tiraniei peceriste -care cuprinde doar trei găşti, un bulf şi o căpuşă, PDL, PSD, PNL; UDMR şi PC- este deja complectă sau chiar prea... largă !
Pragul electoral minim de 5 %, pentru intrarea în parlament, este expresia primordială a esenţei antidemocratice a regimului politic contrarevoluţionar instaurat prin victoria (vremelnică) a contrarevoluţiei antisocialiste, antipopulare şi antinaţionale, care a fost posibilă pe fondul războiului anti-romînesc din decembrie 72 (1989). Acest prag este o insultă grosolană, de tip sclavagist şi feudal adusă de lepădăturile peceriste la adresa multîncercatului Popor Dac de-a lungul mileniilor însîngerate de barbari şi despoţi care ne-au călcat glia străbună.
El fixează "dreptul" asumat prin monstruosul asasinat politic din decembrie, urmat de genocidul impus poporului, prin care nişte bezmetici trădători au instaurat şi au adîncit progresiv dictatura unei infime minorităţi; practic, reprezentanţii a circa 1-2 % din populaţia majoră a ţării, formînd casta îmbuibaţilor, toţi pecerişti, sînt singurii care deţin autoritar întreaga Putere, dirijînd, după chipul şi asemănarea lor, întreaga viaţă a poporului, prin Administraţie şi Justiţie.
Dar nici acest nivel de dictatură teroristă nu-i mai satisface pe nesătuii pecerişti, motiv pentru care nu mai pot suporta numărul prea mare de clici politice din parlament şi doresc, cu ardoare demenţială, cum rezultă din recentele iniţiative ale Preşedintelui Republicii, să nu mai fie în legislativ decît cam 40 % din reprezentanţii ruşinoasei
minorităţi a celor 1-2 % de îmbuibaţi, în fapt infractorii cei mari, denumiţi aşa de pitoresc chiar de către Preşedinte.
Pentru a le satisface poftele, Preşedintele cere ridicarea pragului minim la ... zece procente !!! Materializarea acestei demenţe incredibile i-ar scuti pe despoţi -în lipsa participării noastre la urne- de prezenţa în parlament a macaziştilor: P.N.L.(care, normal, ar fi dispărut în 2008, dar a intrat ilegal prin metodologia atribuirii locurilor, meşterită de ei, la guvernare), UDMR (uzurpatorul a peste 6 % din locuri), P.C., trenă şi căpuşă, lipită ori înfiptă, după împrejurări, într-un fund sau altul...
Iată cum, încă o dată, cel mai cuprinzător şi mai profund regim politic anti-democratic din lume îşi sporeşte aceste caracteristici, printr-un circ festiv pus în scenă prin televizoare de către Jucătorul suprem, devenit ... jucărie a marilor magnaţi.
Ceea ce justifică şi mai mult nevoia organizării politice a claselor sociale fundamentale - Muncitorimea şi Ţărănimea.
Jos Terorismul îmbuibaţilor ! Moarte Capitalismului ! Trăiască Socialismul !
15 aprilie 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: