sâmbătă, 20 martie 2010

Latrina Europei

O gaşcă de clevetitori îmbuibaţi, care nu au nimic în comun cu poporul romîn în afară de aceea că, din cînd în cînd, mai folosesc, chiar stîlcite, şi cuvinte romîneşti, au adus la noi, în primă scenă, la postul oficial de televiziune, mizeria mizeriilor.
Stipendiaţi de Contrarevoluţie, cei din gaşca devastatoare şi demolatoare a valorilor naţionale, s-au gîndit şi au început să pună în aplicare suprema ponegrire a neamului nostru, aducînd în ţară chiar Latrina Europei, vărsătoarea americană de lături bîzîitoare în pîlniile urechilor noastre, peste lumina ochilor noştri, prin intermediul unor codoşi, peste care trona gîjîitoare Monica, cea care batjocorea voluntar numele şi renumelui tatălui său, marele Lovinescu; este aceasta o încununare a stării de colonie a ţării, care primeşte, iată, chiar în Vatra ei, arborată pe frunte, coroana ghimpilor înnoroiaţi în mocirla nimicniciei şi trădării ruşinoase.
Nu am ascultat cîrîitoarea bolnavă plătită de guvernul american şi ştiu că foarte puţini -nu cum clevetesc acum codoşii- erau cei care puneau preţ pe straniul bîzîit care tulbura eterul dinspre Munchen...
Noi aveam în ţară -în ciuda unor greutăţi şi dificultăţi- toate drepturile şi libertăţile democrate asigurate şi garantate de regimul democrat, iar cei care mieunau de suferinţe din spărtura Latrinei Europei se lăfăiau în desfătări acordate ca plată a trădării, acum toţi clevetind în posturi de televiziune, radio, presă scrisă, deveniţi îmbuibaţi, în vreme ce (cum spun ei singuri) peste jumătate din milioanele de romîni vieţuiesc sub limita minimă a existenţei...
Bîrîind ciurprize, ciurprize o dezagreabilă vietate, care ne terorizează de zeci de ani înnegrindu-ne televizorul, ne insultă spunîndu-ne că, pînă la contrarevoluţie, au cerut azil politic în Occident o sută de mii de romîni, dar nu ştie, mieunătoarea, că după 1989 Contrarevoluţia a exilat forţat, lipsindu-i de locurile de muncă, pe care ei înşişi le-au creat, circa PATRU MILIOANE de romîni ! care şi-au abandonat casele, soţii, soţiile, copiii, părinţii, bunicii, ca să ajungă, spre satisfacţia Latrinei Europei şi a stăpînilor ei, cerşetori, slugi pe drumurile Europei şi ale Lumii, ori chiar sclavi... Ruşine, ruşine, ruşine !
Vă reamintesc faptul că nu am avut privilegii, în afara binefacerilor normale ale regimului democrat; fiind antipecerist, am avut nenumărate suferinţe tot timpul vieţii, de la maturitate (şi chiar mai înainte), pînă astăti, 20 martie 94 (2010); am cunoscut toate represaliile peceriştilor, am fost deseori la beci, am fost condamnat politic, am făcut închisoare politică, deţin titlul de deţinut politic, dar nu mă pot asocia cu lătrătorii Latrinei...
Cei bătrîni şi cei vîrstnici, toţi cei care au peste 40 de ani ştiu adevărurile evocate de mine; tinerilor le spun să discute mai mult cu părinţii şi bunicii şi, oricum, să înregistreze bine cine sînt cei care şi ce le vorbesc acum clevetitorii, pentru a nu uita şi a folosi corect informaţiile peste 20-30 de ani, cînd vom reveni la regimul democrat; să luaţi aminte !
Ştim acum -şi bănuiam- cine ne sînteţi, clevetitorilor !
Jos clevetirea antidemocrată şi antinaţională ! Moarte Latrinei Europei !
Trăiască Libertatea ! Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU
20 martie 94

Un comentariu:

Anonim spunea...

Iar ai scapat din salon si ai ajuns la tastatura. Latrina Europei aia cum ii spui ne-a tinut treaza speranta si a facut posibila inlaturarae regimului comunist de trista amintire. Taci si i-ati medicamentele. Maine ce mai aberezi?