luni, 8 februarie 2010

Din nou despre TÎLHĂRIA DE STAT

Fără îndoială, după opinia mea, cea mai gravă infracţiune, după înalta trădare a Patriei este (prezentă de secole şi milenii în viaţa poporului nostru, inclusiv în timpul regimului democrat, în anii 29-73 E.D.) tîlhăria de stat, niciodată prevăzută în Constituţie sau în vreo lege, deşi foarte multe texte legale, chiar din vremea Contrarevoluţiei, începînd cu anul 73 E.D. îi apără formal pe cetăţeni de această cumplită molimă...
Esenţa tîlhăriei de stat este cea definită de Codul penal sub articolul "tîlhăria" (211) pe care ne permitem să-l reproducem în folosul cititorilor: "Furtul săvîrşit prin întrebuinţare de violenţe sau ameninţări ori prin punerea victimei în stare de inconştienţă sau neputinţă de a se apăra, precum şi furtul urmat de întrebuinţarea unor astfel de mijloace pentru păstrarea bunului furat sau pentru înlăturarea urmelor infracţiunii ori pentru ca făptuitorul să-şi asigure scăparea, se pedepseşte cu închisoare...", cu precizarea că, în cazul dat, se practică forma calificată, multiplu calificată, a tîlhăriei de stat.
Am vorbit şi am scris de multe ori despre această gravă infracţiune menită să ducă la nimicirea poporului, cu referiri la diferite aspecte concrete, iar de data aceasta mă voi referi la jefuirea unei părţi a populaţiei care poate fi o minoritate sau chiar majoritate, de către persoane oficiale care acţionează în grup, premeditat, în locuri publice (Parlament, Guvern, Ministere) punînd victimele "în stare de inconştienţă sau neputinţă de a se apăra".
Este vorba, în concret, de fapta membrilor Parlamentului şi ai Guvernului care, utilizînd, prin abuz neruşinat, calităţile oficiale, ne-au furat din buzunarele cetăţenilor, mici şi rupte, diferite sume de bani pe care ei le donează unor minorităţi bine definite, neconfundate cu întregul Popor, drept recompensă pentru că, induşi în eroare, votanţii le-au pus ştampila pe numele lor, ori ca ademenire pentru voturile viitoare ale aceloraşi sinucigaşi.
Aspectul cel mai crunt constă în aceea că banii sînt direcţionaţi către susţinerea celui mai mare Rău din societate: construirea de biserici, întotdeauna evreieşti, şi susţinerea Ciumei Ciumelor - religia, astfel încît, prin tîlhărirea mea de către stat, îmi este diminuată pensia, săvîrşindu-se agresiune la adresa sănătăţii şi vieţii mele, pentru îmbuibarea celor mai periculoşi inamici ai mei şi ai poporului.
Notez că, adept al Libertăţii de orice fel, nu mă afectează că unii concetăţeni îşi fac biserici, dar mă deranjează faptul că acestea tulbură grav şi permanent liniştea satelor şi oraşelor ziua şi noaptea, dar mai ales că ele fac asemenea mîrşăvii şi cu bănuţii mei amărîţi !
De aceea socotesc necesar ca, începînd cu comuniştii, continuînd cu simpatizanţii noştri şi alţi oameni ai muncii să conştientizăm această jefuire prin tîlhărie de stat şi să luptăm împotriva ei în mod organizat, folosind toate mijloacele legale.
Să scoatem în afara legii tîlhăria de stat ! Noarte Capitalismului şi Terorismului ! Trăiască Socialismul !
8 februarie 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

3 comentarii:

Alexandru M. spunea...

Din nou dai semne de agratism si anaflabetism! Marele patriot are poza cu Vladimir Voronin cel mai antiroman sef de stat din ultima vreme! Dute in Siberia si lasa-ne!

Alexandru M. spunea...

In numele tuturor anticomunistilor va ofer premiul PULItzer!

Anonim spunea...

Lasa-l D-e Klark. Tovarasul asta ii foarte fericit la el in salon, probabil momentele de delir vesnic in care scrie pe site si momentele de personalitate multipla in care se crede stalin, ceasca, lenin , mao sau alti criminali notorii din istoria umanitatii alterneaza cu momentele de luciditate cand la insistentele asistentelor isi ia fortat doza zilnica. Imbucurator este faptul ca sunt foarte putini care gandesc ca el si majoritatea sunt ajunsi la senectute, toti niste batranei simpatici dar sclerotici. Pe toti IARTA-I DOAMNE CA NU STIU CE FAC SI ODIHNESTE-I IN IMPARATIA TA.

Fer.