miercuri, 16 decembrie 2009

Caracteristica Epocii contrarevoluţionare (1989-2009)

PARTIDUL COMUNIŞTILOR (NEPECERIŞTI)
C o m i t e t u l N a ţ i o n a l
Proletari, nu acceptaţi
Să mai fiţi exploataţi !

Caracteristica epocii contrarevoluţionare 1989 – 2009

După războiul imperialist anti-democratic, victorios (vremelnic), din decembrie 1989, în care am căzut victimă a celor 80.000 de militari străini -care ne-au ocupat clandestin ţara, fără declaraţie de război- şi a monstruoasei trădări a întregului PCR –care şi-a asasinat conducătorul- s-a instituit, probabil îndelung şi minuţios pregătit, un complex program de tîmpitizare a tuturor şi a fiecăruia, program început chiar din 22 decembrie, de la ora 12,00, cînd au apărut la televizorul naţional măscăricii contrarevoluţionari, reprezentanţi ai PCR, care s-au pretins victime ale regimului democrat.
Primii asupra cărora a avut succes deosebit fenomenul tîmpitizării au fost activiştii PCR, urmaţi de întregul moloz de 3.800.000 de pecerişti, toţi devenind duşmani înfocaţi, desăvîrşiţi ai Socialismului şi ai doctrinei comuniste, iubitori devotaţi ai Capitalismului poreclit „economie de piaţă” şi ai Imperialismului; nici un pecerist nu s-a ridicat întru apărarea Socialismului şi nici a propriului partid !
În fruntea tuturor s-a situat şi a urcat permanent şi consecvent, cu ambiţii nebănuite, intelectualitatea, care s-a scufundat atît de profund în cloaca infestării încît trîmbiţează ca fiind pozitive cele mai grave nenorociri abătute peste Poporul Dac în ultimele două milenii, de după invazia barbarilor de romani – ocuparea ţării de către blocul militar agresiv de tip fascist, NATO, şi mocirlirea în cel mai crunt imperiu din istoria omenirii – Uniunea Europeană, unde noi ne aflăm, deja de mulţi ani, ca un căţel jigărît la poarta tîrlei altora, pus să păzească pe cei care-l flămînzesc şi-l batjocoresc.
În nici douăzeci de ani, toate calităţile ancestrale, arhetipale, ale Poporului Dac s-au diluat ori au dispărut în mare parte, înlocuite fiind cu opusul lor: altruismul a devenit egoism, credinţa s-a transformat în trădare, devotamentul este acum prefăcătorie, optimismul este jelanie, ospitalitatea joacă rolul de capcană, aspiraţia de libertate, a fost înlocuită cu elogiul sclaviei, demnitate este considerată încovrigarea în faţa biciuitorului netrebnic, pretinderea dreptului violat a fost înlocuită cu osanale ridicate asupritorului, respectul datorat altuia este poreclit toleranţă, mîndria naţională poartă acum porecla de scîrbă şi dispreţ, iar toate acestea au făcut ca respectabila mulţime de Ţărani şi Muncitori, care ne hrănesc cu truda lor, să fie dispreţuitor ţintuită sub emblema specifică negurilor din veacuri apuse – prostime. Să ne amintim de aprecierea pe care ne-o făcea Preşedintele cel Mare, Eroul-Martir Naţional, Nicolae Ceauşescu: „Minunata clasă muncitoare” !
Prin acumulări de decenii, tîmpitizarea va produce cumplite salturi calitative care ne vor degrada iremediabil. De aceea este timpul ca Partidul Comuniştilor să readucă în viaţa politică pe Excelenţele Lor Muncitorul şi Ţăranul, care să facă ei înşişi legile de care au nevoie. Întru aceasta, deviza noastră este „Nicio Putere fără Muncitori şi Ţărani !”
Cu ei în Putere, atîţia cîţi sînt în Ţară, Tîmpitizarea va păli şi va dispărea.
Curtea de Argeş, 12 decembrie 93
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)

8 comentarii:

Anonim spunea...

Iarasi au uitat medicii usa salonului deschisa si ai apucat la calculator defapt "personal computer"...nene Ungurene.

mircea spunea...

Hai ca iti raspund eu de la un mainframe si ar fi mai bine sa inchizi porturile ca problema e grea si vine puternic pe cablu, cu octeti spalati pe creier :>
Ce sa iti spun eu tie, pe langa faptul ca esti mai rau decat un AI total derutat si plin de bug-uri, medicii au fugit totusi de sistemul capitalist cu care se bat toti in piept dar de care vor sa scape dezertand doar, nu luptand impotriva lui. Gata ca esti trist cu calcultoru tau personal cu tot. Ramai in agonie computationala ! :>

Anonim spunea...

Bravo mah Mirciule, ce-mi place cum folosesti termenii astia de "englezeasca" ma mira ca inca nu i-ati adaptat la "rusasca" limba voastra sfanta =)) =))
Daca tot vreti sa schimbati "calenderul" de ce nu faceti treaba pana la capat tovarasi.
Apropo cum ii mancarea la cantina spitalului, v-ati primit ratia zilnica? O plimbarica prin curte un rebus si trece ziua.
Goodbye Товарищи! =)) =))

mircea spunea...

Rusia Rusia Rusia, rusii sunt distrusi de 20 de ani constant, in opinia mea. Nu mai e frumos pentru miliardari la Peterhof, acum merg baietii la miami si monte carlo.
Rusia si-a autodistrus cu buna stiinta economia, totul este acum pe mana zecilor de miliardari care au uitat de marea masa a poporului rus. Nu poate merge la infinit indolenta si bataia asta de joc, vom vedea rezolvarea in urmatorii ani.

,,Englezeasca" e buna pentru ca un frame principal ar da altfel in romana, de exemplu un cadru al unei secunde in editarea video.

Si ca sa intru pe trendul tau ironic .. as fi preferat sa scriu in chineza. Stii tu.. chinezii aia comunisti..
Iar in ce priveste mancarea, e bine ca e :) las-o asa cu portia ca ne pastram fizicul si sanatatea nu ? :)

Anonim spunea...

Bravo Mirciule vad ca ai simtul umorului. Apropo deux voi sarbatoriti Craciunul sau puneti parastas....stiti voi dupa cine.

P.S Sarbatori fericite...deh tovarasi.

mircea spunea...

Cu Kelemen Hunor la Ministrul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional ce poti sa mai sarbatoresti ? Trista lovitura , dupa 20 de ani ne vindem pe fata, ca alea usoare de pe autostrada,macar d-aia daca am avea, facuta de americani si consiliata de francezi.. Si totusi suntem spectatori si in toata libertatea asta ne exprimam doar pe bloguri .. cel putin ciudata situatie.. Si maine incepe o noua saptamana la fel. Parca suntem teleghidati, ma intreb daca vin si ne pun lanturi la gat ne dam seama ?

Anonim spunea...

Aici ai dreptate.

A lu' Năstase spunea...

Ragaliilor