sâmbătă, 7 noiembrie 2009

M.R.S.O. - începutul Erei Democrate

MAREA REVOLUŢIE SOCIALISTĂ DIN OCTOMBRIE, care se sărbătoreşte -după schimbarea calendarului cu 13 zile- la 7 Noiembrie, a fost şi va rămîne pentru zeci de mii de ani CEL MAI MARE EVENIMENT ISTORIC care s-a petrecut după ultimul mare diluviu.
Nici vorbă, în istoria cunoscută a omenirii, de circa 260.000 de ani, ar mai fi putut exista şi alte ere democrate, dar noi ne referim la ultima epocă post-diluviană.
Este acesta, fără niciun dubiu, cel mai important mare eveniment, căci pentru prima oară în cele posibile cîteva zeci de mii de ani ale epocii, s-a instaurat un REGIM DEMOCRAT, în ciuda cruntei opoziţii a burghezo-moşierimii, stăpînilor de sclavi şi ciumei religioase, întregul succes datorîndu-se geniului CELUI MAI MARE OM POLITIC AL EPOCII DE REFERINŢĂ - VLADIMIR ILICI LENIN.
A mai existat-şi nu vorbim de proiectele utopicilor anteriori- un mic proiect înjghebat la 1871 ("Comuna din Paris"), dar MRSO a instituit primul stat democrat şi aceasta numai pentru că a existat Partidul comunist (bolşevic), singurul partid cu adevărat şi profund revoluţionar.
De aceea se cuvine ca întreaga omenire să cinstească evenimentul prim al epocii, pentru care chemăm pe toţi comuniştii, toate partidele şi organizaţiile comuniste şi, în special, autorităţile comuniste guvernamentale, grupurile de Putere legală din întreaga lume şi organismele ştiinţifice din toate ţările, ca să adopte următoarele măsuri de cinstire:
- Să declare SĂRBĂTOARE PLANETARĂ ziua de 7 Noiembrie;
- Să cinstească la cel mai înalt grad numele lui V. I. Lenin, ca pe al celui mai mare savant al lumii, Ch. Darwin;
- Să instituie legal şi obligatoriu numărarea anilor de la începutul Erei Democrate, 7 Noiembrie 1917, alungînd din calendarele de stat zilele şi jaloanele măscărilor religioase.
Trăiască Marea Revoluţie Socialistă din Octombrie ! Trăiască memoria şi cinstirea lui V.I.Lenin ! Trăiască Era Democrată !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti).
7 Noiembrie 93

14 comentarii:

Anonim spunea...

Mars in pizda ma-ti oligofrenule !

mircea spunea...

Un creier spalat a facut ceva spume. Sa speram ca vom avea puterea necesara sa inlaturam aceste scursuri .. ma sperie faptul ca o mare parte a populatiei e adusa la rangul mutant, cobai sau cum vreti sa ii spuneti. S-a dus timp de 20 de ani o lupta continua anti comunism, va fi greu dar.. apropo de treaba asta .. si de trecerea in nefiinta a lui Gheorghe Dinica, urmariti filmul ,,Strainul" !

Anonim spunea...

Intru aici sa ma distrez copios....stiti ce au in comun era comunista si era dinozaurilor, in ambele au existat giganti cu creier mic, acum au murit toti si au ramas prin muzee numai fosilele. Este placut sa mai ai si un colt pe net unde sa vezi cum unii se chinuie sa scoata fosilele la lumina numai ca sa-si mai aminteasca lumea si de dansii. Stai flex nene Ungurene ca voi sunteti putini, incapeti intr-un vagon (de ala care ducea taranii la muncile agricole)acum traiti doar cu amintirile regimului ilegal si criminal care a stapanit Romania 45 de ani. Restauratia capitalista asa cum va place voua sa o numiti va dainui pe veci. GIVE ME FIVE! sau pe intelesul vostru sa batem palma tovarasi!

Anonim spunea...

Long live to United States of America the herous and defenders of capitalism. GOD BLESS AMERICA!

mircea spunea...

Ai grija domne cu distratu asta asa copios sa nu iti vina rau:> Paleontologia las-o ca e departe de tine si gandeste-te la comunism ca la cel mai intunecat cosmar al tau incultule, englezule care esti cauta in dictionar "herous". Si mai ales stai tu cu GOD si vei ramane un DOG indoctrinat hranit cu mancare capitalista stil gunoi ultra alimentat cu ingrasaminte. Lasa tu discutiile despre sistem, mergi la orele de engleza si apoi fugi in state ca sa fii si tu "herous" :> Asta daca poti sa iei viza ca de aia e tara libera si o iubesti tu atat si o binecuvantezi nu ?

Anonim spunea...

Da, ti-am citit toate aberatiile de pe site (atat cat am avut rabdare) si ai dreptate tu pari marele cult :)) Tu ori esti prost, ori esti bolnav ori ambele. Cand vad ca te mai si semnezi "prof"...esti penibil tu si toti sobolanii astia rosii puturosi.

Si eu zic sa nu iei in desart numele lui GOD ca poate da viata cu tine de pamant si chiar ajungi dog, asta daca nu chiar te-a trintit deja ca la ce scri pari cam batut in cap.

P.S Mai bine du-te prin parc si plimba-ti nepotii si lasa-i pe altii sa faca politica, asta daca ai cumva familie si prieteni si nu esti vreun retrograd social care traieste in anxientate cu grave probleme de personalitate.

Nu te mai stresa ca nu mai fac alt comment.

mircea spunea...

"la ce scri pari cam batut in cap." Te rog sa iti revii din analfabetism in the next ten years ca sa fiu si eu englez ca tine :> "Scri" in contextul de mai sus demonstreaza ca nu ai fost la scoala elementara inca, corect gramatical pentru tine ar fi fost "Scrii". Imi pare rau ca iti permiti sa iti demonstrezi incultura cu atata usurinta.
Trebuie sa precizez faptul ca eu nu sunt tovarasul Ungureanu, m-am semnat mircea, probabil ai probleme si cu cititul, cu scrisul nu mai exista indoiala, nici in engleza nici in limba materna.
Si daca tot esti tu asa iubitor de tara cum pretinzi si iubesti capitalismul de ce god bless America si nu god bless Romania ? Asa ai vazut tu ca zic americanii prin filme si nu ai putut sa adaptezi ?
Sa revenim si la Dumnezeu, nu ca ar avea vreo treaba cu situatia de fata.

Religia - o frază de dânşii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,
Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?

Cred ca esti inca sub efectul fumului de discoteca si al bauturilor contrafacute de aseara dar .. din intamplare ai mai citit strofa asta pe undeva ? Ai idee despre ce e vorba si de cine este scrisa ?

Nu iti mai face tu griji pentru viata altora. Mergi si inchina-te la moaste ca apar zilnic procesiuni de genul asta. Vei fii mult mai fericit asa si fii sigur ca moastele nu se supara daca nu stii carte :>

Hai ca deja e prea mult pentru tine, esti pierdut in spatii vectoriale si nu vreau sa iti distrag atentia, daca tot tu ai scris primul comment la acest post, ai spus totul in legatura cu nivelul tau de pregatire. Esti un "herous" :>

Anonim spunea...

1 Cand a scris poezia Eminescu era inca sub influnta celor petrecute la Paris. Comuna din Paris fiind defapt primul experiment esuat de a pune in practica utopicele principii egalitariste.
2 Deoarece era un adept al schopenhauerismului era normal sa aiba o aversiune fata de biserica (ca si institutie a statului). Te inseli insa daca-l consideri pe Eminescu un ateu asa cum sunt majoritatea sobolanilor rosii.
3 Faptul ca critici 2 greseli de ortografie (amandoua erori de tastare) denota faptul ca argumentele voastre sunt 0 barat.
4 Primul comment nu-mi apartine.
5 Nu-ti mai raspundeam daca nu era faza cu intrebarile alea ironice.

P.S "Tata iarta-i caci nu stiu ce fac!" Luca 23:24

mircea spunea...

Dupa ce ai schilodit un verb in limba romana, ai folosit o engleza de balta cu totul jenanta ( in cuvantul tau "herous" exista "erou" fapt care te-a dat pe spate, degeaba o sucesti ), ai binecuvantat America fara totusi a aduce vorba de Romania in prealabil, acum ai ajuns sa rastalmacesti versurile geniului nostru Eminescu. Pe langa toate astea, primul reply la acest post, si anume injuratura aceea m-a convins ca iti apartine prin faptul ca este scrisa de un agramat.Fac un gest nobil pentru tine si iti explic un lucru simplu : "ma-ti" al tau este total incorect. Inainte de a critica ideile lui Eminescu si de a-l mentiona pe Schopenhauer in discutia de fata ai putea sa mimezi o scriere corecta. Data viitoare iti recomand "ma-tii" :> Sper ca ai observat diferenta, totusi nu bag mana in foc.

Este clar ca incerci sa duci discutia in derizoriu prin felul in care te abati de la faptul ca Eminescu pomeneste religia ca un mod de manipulare evident, iar tu despre ce vorbesti ? Despre biserica, institutie a statului ? Cat de jos vrei sa aduci geniul eminescian ?
Iti spun un secret care te depaseste incontestabil dar asa sunt eu , baiat bun , un geniu nu este influentat, el insusi este o influenta, ceilalti lasa capul plecat in fata ideilor lui. Dar tu ce sa faci, stii vorba aia, ai mintea odihnita, analizezi capodoperele literaturii romane si pe deasupra le dai si note personale.

Inca o treaba , eu sunt eu si nu e nevoie sa folosesti "voastre". Trecand peste acest mic amanunt, nu cred ca sistemul comunist are nevoie de argumente pentru a sta in picioare. Cred ca o polemica de genul asta nu isi are rostul aici, priveste in jurul tau si vei vedea opera comunistilor , cea a capitalistilor o poti gasii doar in conturi bancare cu multe cifre.
Tu incearca totusi sa ramai la schopenhauerism si binecuvanteaza
America in continuare pentru ca este tara cu media cartilor citite intr-o viata egala cu 2 :> lucru care bineinteles te defineste in cel mai capitalist stil cu putinta.
PA "HEROUS" :>

Anonim spunea...

Nu l-am criticat pe Eminescu, DAR TU ESTI MULT PREA PROST CA SA INTELEGI ASTA. Ramai cu bine sobolan rosu.

mircea spunea...

In sfarsit ai scris doua randuri fara probleme gramaticale. Totusi dupa "Ramai cu bine" ar fi mers un semn al exclamarii. Dar cred ca cer prea mult. Faptul ca te cobori la atacuri directe si te legi de nivelul intelectual al altuia in timp ce tu esti un agramat rudimentar spune totul despre tine.Te-ai flatat gandindu-te ca eu stau aici sa te conving pe tine de superioritatea evidenta a sistemului comunist. Ai gresit si ti-ai atribuit valori care nu iti apartin. Ai pornit cu un stil de comentariu si ai conchis la fel. De la o distractie copioasa ai ajuns la schopenhauerism, fapt care ma face sa cred ca esti un frustrat cu probleme nu doar gramaticale. Nu poti sa te gandesti la Schopenhauer atunci cand te distrezi copios si faci incursiuni paleontologice. Nu poti sa ridici in slavi o tara fara istorie inainte de a spune lucruri frumoase despre tara ta. Nu poti confunda religia cu biserica ( institutie a statului ). Religia este doar un mod de manipulare iar biserica este cea care aduna banii. Nu ma asteptam la un bun credincios sa vorbeasca asa :> Ai grija ! Taticu de sus te vede ! Stie ca nu ai fost la scoala si stie ca jignesti pe departe-le tau. El cere post si rugaciune si tu te distrezi ? :> Pacatosule ! Mergi la Athos si roaga-te pentru ca ai confundat credinta cu o cladire :>
A mai fost un geniu care iti bantuie visele ( atentie ! nu visurile ! ) :> si care spunea asa : Invatati! Invatati! Invatati !
PA "Herous" ! :>

Anonim spunea...

Ramane cum am stabilit: GOD BLESS AMERICA!
Sa-ti fie tarana usoara sobolan rosu!

Pentru Socialism ! spunea...

Tovarăşe Mircea,
Dacă entitatea respectivă este un infractor bogat, să-l înţelegem: nu poate avea "spălat" ceea ce nu-i trebuie; dumnealui nu foloseşte în scopuri pozitive decît alte părţi ale trupului. Dar dacă nu este un ghiftuit, atunci este rău, căci ne apare, fără îndoială, ca un rezultat al tîmpitizării practicată în cei 20 de ani de Noapte şi Dezmăţ împotriva Poporului nostru şi a realizărilor sale epocale.
Mulţumesc pentru gîndul luminos la adresa lui Gheorghe Dimică: mare actor, mare Om !
15 noiembrie 93

mircea spunea...

Ungureanule esti un mos prost si nebun! Mars la Balaceanca!