joi, 8 octombrie 2009

Nu ne prezentăm !

CARAGHIOSLÎCUL ELECTORAL nu ne priveşte pe noi, oamenii muncii, în primul rînd pe cei care aparţinem claselor sociale fundamentale - Muncitorimea şi Ţărănimea. De aceea, pentru că nu avem un candidat al nostru, care să reprezinte nevoile sociale şi naţionale ale majorităţii covîrşitoare a populaţiei, comuniştii şi simpatizanţii, alţi oameni ai muncii nu se vor prezenta la votul prezidenţial.
La acest caraghioslîc electoral, unde se face un circ penibil, de mari actori, toţi aparţinînd Dreptei formată din peceriştii trădători de idealuri, de Neam şi de Ţară, nu este pusă în discuţie nicio trebuinţă a noastră, iar prezenţa la acest vot, neputînd fi o alegere, nu are nicio justificare.
Ne rămîne posibilitatea să protestăm, pentru excluderea noastră din viaţa politică, prin aceea că absentăm de la circ, lăsîndu-ne dreptul de-a le spune circarilor că ei nu-şi adjudecă funcţiile decît prin jocul întîmplării făcut de aproximativ 1/5 dintre alegătorii ţării, din care "alesul" va primi girul a circa 15 %, adică va fi vota de trei milioane din 18,5 milioane de votanţi.
Acest mod de a gîndi şi de a acţiona practic este deja utilizat, dovada fiind scăderea permanentă a treptei de participare la vot, în cei 20 de ani de Noapte politică, de la 86 % pînă la 27 % şi apreciem că la actuala scenetă va scădea la aproape 20 % sau chiar sub acest prag, validîndu-se astfel aprecierea politică a Partidului nostru şi asumarea de către oamenii muncii a apelului pe care îl facem pentru un vot de protest sau pentru absenteism.
Cînd noi înşine vom reuşi să depunem candidatura propriului nostru Partid, atunci va exista puternică justificare pentru participarea la vot -care va deveni ALEGERE- şi totul se va schimba.
Aşadar, comunişti, simpatizanţi, alţi oameni ai muncii, greu şi complex loviţi de Contrarevoluţie, în absenţa candidatului nostru, nu vă prezentaţi la la ceea ce rămîne circ electoral, care este un simplu caraghioslîc pus în scenă de ciocoimea peceristă, demolatoarea Socialismului şi a Statului independent, constructoare pricepută şi devotată a capitalismului şi imperialismului ! Oricine va fi ales dintre circarii Dreptei, Relele se vor înmulţi şi se vor adînci: vom fi tot fără învăţămînt gratuit, eficient şi valoros, tot fără sănătate asigurată, tot fără locuri de muncă, tot fără preocupări ale statului pentru locuinţe, tot fără ordine socială, vom umbla cerşetori şi flămînzi pe la porţi închise, Vatra noastră -vîndută pe un leu străinilor- nemaioferindu-ne protecţia specifică a unui stat adevărat, care nu mai există, de cînd am devenit o biată colonie şi bază militară a fasciştilor agresori.
Moarte Capitalismului, Imperialismului şi Fascismului !
Trăiască Socialismul !
NU circului electoral !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)
8 octombrie 93

Niciun comentariu: