sâmbătă, 31 octombrie 2009

Acceptarea U. E. - numai prin Referendum !

Acceptarea U.E. – numai prin Referendum !


Oridecîteori are un interes politic propriu ori exprimă interesul partidului pe care-l reprezintă, Preşedintele Republicii recurge la convocarea Referendumului spre a soluţiona disputa cu adversarii politici, ceea ce este un drept constituţional al funcţiei sale, deşi uneori uzul acestui drept le apare unora că se transformă în… abuz (cum ar fi unele organizaţii strict guvernamentale, autonumite ONG, precum „Pro Democraţia”).
Partidul Comuniştilor (Nepecerişti) a susţinut şi continuă să susţină orice Referendum, căci acesta este singurul -din păcate !- mijloc prin care masele populare pot să se exprime în viaţa politică de după 22 decembrie 1989.
În acelaşi timp constatăm, încă o dată, că Preşedintele nu convoacă Referendumul în problemele cele mai importante ale Naţiunii şi nici măcar nu a recepţionat vreun mesaj în privinţa acestora, timp de 20 de ani, făcîndu-se că nici nu aude şi nici nu pricepe, voinţa certă a majorităţii populaţiei. Aceste probleme, cele mai importante, ar fi trei: 1). Stabilirea, prin vot popular, ci nu prin măcel şi minciuni, a caracterului societăţii, în speţă Capitalism ori Socialism, 2). Acceptarea ori respingerea Imperiului European şi 3). Intrarea în blocul militar agresiv de tip barbar şi fascist, NATO.
În loc să-şi pună în practică obiceiul de a apela la votul popular, Preşedintele, chiar neîntrebat, răspunde voinţei majoritare a Poporului (pe care nu se poate să nu o ştie) că nici nu se pune problema organizării unui referendum privind Tratatul de la Lisabona, aruncînd săgeţi înveninate spre şefii de state ori spre popoarele care s-au pronunţat ori se afirmă contra Imperiului European şi pentru menţinerea suveranităţii statelor.
Preşedintele „nostru”, iubitor de referendumuri cînd îi aduc apă la moară, nu vrea să ştie de ele cînd este sigur că chiar votanţii care îl susţin ar vota pentru menţinerea ţării în afara Imperiului, aşa cum Poporul a făcut constant dovada în ultimele două mii de ani.
Prin atitudinea sa, favorabilă mocirlirii şi asfixierii ţării în Imperiul European, Preşedintele Romîniei (cel actual ca şi precedesorii post-decembrişti) a demonstrat cu prisosinţă că orice om politic al Dreptei nu are Patrie, căci o dispreţuieşte şi o ucide ! Pentru Dreapta „patria” este doar satisfacerea poftelor de îmbogăţire şi desfrîu ale celor din propria gaşcă acaparatoare şi deţinătoare, sau doritoare, a Puterii.
Folosim şi acest prilej pentru a chema pe comunişti şi simpatizanţi, pe toţi oamenii muncii la organizare politică proprie şi la luptă, pe toate căile legale, împotriva dominaţiei imperialiste, împotriva acţiunilor de finalizare a organizării Europei ca imperiu.
Oameni ai muncii, să ne amintim de opinia cronicarului şi să ne afirmăm în orice împrejurare, mai presus de orice, dorinţa profundă şi curată de a ne menţine independenţa şi suveranitatea Statului: să se lăţească Imperiul peste oricine, dar nu şi peste ţărişoara mea !
Jos Capitalismul ! Trăiască Socialismul !
Moarte Extremismului, Terorismului de Stat, Imperialismului şi Fascismului !


Prof. Gheorghe UNGUREANU,
Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti),
Co-fondator al Mişcării Naţionale de Rezistenţă Comunistă

29 octombrie 93

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mişcării Naţionale de Rezistenţă Comunistă =)) =)) =)) si ma rog cati membri (partizani) are miscarea asta? Cred ca numai dl Ungureanu, Dna Ungureanu, Dra Ungureanu, asta in cazul in care ultimele 2 nu sunt oarecum aceleasi persoane cu prima =))

Pentru Socialism ! spunea...

Nu răspund anonimilor şi inamicilor !
Dacă vă interesează Rezistenţa anti-comunistă, aveţi loc bun la tovarăşul Tucă (şi anti-Scînteia).
Dacă vă interesează Rezistenţa Comunistă, trebuie să vă declaraţi numele real şi adresa. În lupta împotriva capitalismului, Imperialismului, Extremismului, Terorismului Internaţional de Stat şi Fascismului nu e loc pentru glume...
Prof. Gheorghe UNGUREANU
16 noiembrie 93

cosmarul_tau spunea...

Dar medicul ce zice? De el asculti?
Lui ii raspunzi?