sâmbătă, 26 septembrie 2009

Comitetul Judeţean Iaşi - nevalidat

Tovarăşul Maţcu Leonard şi alţi tovarăşi interesaţi pot afla că acel anunţat "Comitet Judeţean" de la Iaşi nu există, el nefiind validat de Comitetul Naţional, unde nici nu a fost luat în discuţie căci, deşi au trecut mai multe luni de la anunţata constituire,la Comitetul Naţional nu s-a primit nici un proces-verbal în acest sens şi, de fapt, nici vreo adeziune a vreunui fost membru al P.S.R. care să se fi înscris în Partidul Comuniştilor (Nepecerişti).
Notăm că întregul comportament al celor care ne-au propus să-i considerăm "Comitetul Judeţean Iaşi" al P.C.(N.) este tipic pecerist, cu ifose şi secretomanie, cu priviri în sus spre fotolii, fără niciun angajament, fără cunoaşterea esenţei luptei noastre: organizarea politică proprie a claselor sociale exploatate, Muncitorimea şi Ţărănimea, pentru a putea accede în Putere şi astfel a lupta împotriva Contrarevoluţiei, pentru revenirea la un regim politic democrat. Cei care nu înţeleg şi nu vor aceasta, nu depun la noi adeziuni.
Moarte Capitalismului ! Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)
26 septembrie 93

4 comentarii:

Anonim spunea...

:)))) Ce idioti ! La ce spital ai fost internat mai Paraschive ? Si la varsta de 10 ani munceai pe santierele patriei ?

Anonim spunea...

Nenea Paraschiv de ce nu ai IP de Iasi ? Esti iesean si postezi mesaje din Arges? :)))) Hai ca sunteti penibili ! Speranta comunismului iesean ??? Wow !!!

Pentru Socialism ! spunea...

Mulţumiri
Mulţumesc, tovarăşe Paraschiv ! Mi s-au confirmat, încă o dată bănuielile; de altfel, din grupul tovarăşului Russo nu avem depusă nicio adeziune, nici un alt document, nici procese-verbale de constituire a organizaţiilor locale şi nici a celei judeţene.
Avem acolo înscriei în Partidul Comuniştilor (Nepecerişti), dar direct făcute la noi, cum ar fi tovarăşul Maţcu Leonard, ci nu prin intermediari cu activităţi oculte.
Avem încredere că oameni ai muncii din oraşul şi din judeţul Iaşi ne vor găsi în curînd şi vom reconstitui organizaţiile locale şi pe cea judeţeană.
Moarte Capitalismului şi Imperialismului !
Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU
21 octombrie 93

Anonim spunea...

Bai caraghios batran tu vrei sa ai un nou proces? Ce tot ataci anumite persoane cu care tu nu ai nici o legatura? De unde si pana unde il cunosti pe Russo sau pe Popovici?

Ai grija ca ti-o cauti cu lumanarea !