luni, 10 august 2009

Tezele Preşedintelui Comunist (III)

Garantarea independenţei naţionale -despre care am vorbit în articolul anterior- a fost deseori violată după 1989; ea este şi acum violată în mod grosolan, prin aceea că Romînia a devenit bază militară americană, cu rol de rampă de lansare a atacurilor agresive de natură barbară şi fascistă împotriva unor ţări libere, independente şi cu regimuri democrate, atacuri săvîrşite de fruntaşii fascismului contemporan, conducătorii USA şi ai Angliei, în frunte cu BUŞIBLERII, sau în cadrul blocului militar agresiv, terorist şi fascist - NATO.
Fiind şi garantul UNITĂŢII ţării, Preşedintele Comunist trebuie să acţioneze imediat pentru înlăturarea stării de colonie a USA şi a Imperiului Romano-German, întrucît teritorii importante ale Patriei, cu sol şi subsol, nu mai sînt sub controlul autorităţilor naţionale.
De asemenea, faptul că peste unele din teritoriile Patriei unice boscorodesc oficial firme în limbile altor ţări şi popoare e o dovadă că unitatea nu mai există "de facto" cu consecinţa, impardonabilă pentru guvernare, că cetăţeni ai ţării se simt -şi sînt trataţi- ca străini în propria Patrie.
Mai mult decît atît: organisme suprastatale, conduse de alţii, în interesul acelora, ne-au înghesuit, cu creionul, Patria sau părţi din ea în "regiuni" sau "provincii" de regulă multinaţionale, în care Dacii (porecliţi "romîni"), chiar dacă sînt majoritari, nu au niciun cuvînt, la fel ca în întregul Imperiu European unde 33 de "reprezentanţi" ai poporului nostru -votaţi de o şesime dintre alegători !- vor fi mereu şi mereu în absolută minoritate între cei peste 700 de legiuitori ai Imperiului !
Ca să nu mai vorbim că Preşedintele Comunist trebuie -fără alte conotaţii, la adresa niciunui vecin- să menţină trează ideea că DEZIDERATUL NAŢIONAL AL POPORULUI DAC ESTE UNIREA ! Şi pe această bază să discute, respectuos însă şi fără zeflemea, cu toţi conducătorii statelor în care trăieşte marele Popor Dac de peste 40.000.000 de oameni !
Tot aşa trebuie să respingă energic practici de circ antinaţional cu şedinţe "comune" pe pămîntul nostru cu guverne străine, sau demonstraţii de ocupare a Capitalei noastre de batalioane înarmate, fie şi în echipamente şi dotări ... romane, primite de către autorităţi -şi numai de ele !- ca ... prieteni !
Întotdeauna, de mii şi zeci de mii de ani, i-am primit pe oaspeţi nepoftiţi cum-se-cuvine: cu tăişul, dar după 1989 ne-am prostivit şi-i primim în genunchi, rugîndu-i să ne ia totul şi să ne facă sclavii lor, iar noi, drept mulţumire, ne angajăm -şi o facem cu consecvenţă şi pricepere- să le dăm fete pentru consum, să le vindem copii pentru ... tăiere, să ne ducem pe drumurile lor în jeluire, ca cerşetori, slugi şi sclavi...
Preşedintele Comunist va detesta toate acestea şi va ridica în verticală DEMNITATEA CELOR MAI BUNI ŞI MAI VITEJI - DACII !
Pentru acestea, cei mulţi sînt chemaţi să-şi spună cuvîntul prin semnături de susţinere şi apoi prin vot ! Căci CEI MULŢI trebuie să aibă locul lor în Putere şi Administraţie !
Jos Capitalismul ! Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, posibil candidat comunist la alegerile prezidenţiale
10 august 93

2 comentarii:

JL F spunea...

Ce opinie aveti despre propunerea de tasa pentru a putea candida la presidentie? Credeti ca are legatura cu posibila dvs candidatura?

Salut

Jose Luis Forneo

Pentru Socialism ! spunea...

Desigur; casta îmbuibaţilor (care deţin Puterea după 22 decembrie 1989) face totul ca să fie prezenţi numai candidaţii proprii şi, în orice caz, să-i blocheze pe cei de stînga.
N-au nici măcar un dram de ruşine faţă de Imperiul European şi faţă de ONU.
Dar asemenea măsuri de maximă gravitate -care violează prevederile constituţionale, ale Convenţiei europene şi ale declaraţiei Universale a Drepturilor Omului, înălţînd la culme DISCRIMINAREA- vor grăbi organizarea stîngii şi aruncarea la gunoi a contrarevoluţiei.
Gheorghe UNGUREANU