luni, 6 iulie 2009

Un nou Comitet Judeţean

A avut loc constituirea Comitetului Judeţean Iaşi al Partidului Comuniştilor (Nepecerişti). Potrivit Statutului, Secretarii aleşi la organizaţiile locale ale Partidului s-au reunit şi au constituit Comitetul Judeţean, iar în funcţia de Prim-secretar al Comitetului Judeţean Iaşi a fost ales tovarăşul Dr. Anton Teodor POPOVICI.
Biroul Permanent al Comitetului Naţional foloseşte prilejul acesta şi îi felicită pe comuniştii ieşeni pentru realizarea unui pas important în viaţa lor politică şi îi asigură de tot sprijinul pentru a-şi continua organizarea.
După cum se ştie, Prim-secretarul comitetului judeţean -în cazul dat tovarăşul Dr. Anton Teodor Popovici- devine, de drept, membru titular al Comitetul Naţional, iar în munca sa va fi sprijinit de un Împuternicit al Preşedintelui Partidului pentru judeţele din Nordul Moldovei.
Moarte Capitalismului şi Imperialismului ! Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti).
6 iulie 93

5 comentarii:

JL F spunea...

ok. Incep sa tradus articole din blog. Le trimit la partiduri comunisti din spania cu copia la dvs.

Salut

JL F spunea...

Daca dvs doriti sa traduc ceva pentru a trimite la partidul comunist in spania, ar fi bine ca sa in trimiteti intai o introducere despre partidul dvs pentru ca ei sa stie cine sunteti. Ma refer la un rezumat despre cand sa format partidul, ce probleme a intimpinat, ce pretentie are deocandata, etc...

Astfel cand vom trimitem articole din blog traduse vor sti deja despre ce este vorba.

Salut si Revolutie

jlkontra@gmail.com

Pentru Socialism ! spunea...

Tovarăşe Jose Luis Forneo,
Iată un scurt text despre Partidul Comuniştilor (Nepecerişti):
Încă din timpul regimului democrat, PCR devenise, în fapt, un partid imens al anti-comunismului; el patrona toate abaterile, denaturările, degradările, deturnările de la esenţa doctrinei comuniste, de la specificul Socialismului, ca regim politic democrat, aceste caracteristici regăsîndu-se, între altele, şi în faptul că peceriştii refuzau să mă primească şi pe mine în partid (toate cele şapte cereri ale mele fiind respinse).
În consecinţă, în 1977, am iniţiat organizarea unui ALT şi AUTENTIC partid comunist, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor oamenilor muncii. Ca urmare, au continuat şi s-au amplificat represiunile împotriva mea: zeci de procese penale şi civile, contravenţii, amenzi, reţineri, arestări, convocări la Miliţie şi Securitate, percheziţii, sechestări şi confiscări între care: pămîntul, apartamentul, puşca şi muniţia de vînătoare, manuscrise literare şi politice - toate nerestituite pînă astăzi, deşi sînt recunoscut oficial ca deţinut politic, victimă a represiunii, peceriste (cu două certificate), revoluţionar pentru fapte deosebite; mi s-a refuzat revizuirea condamnărilor politice, fiind singurul deţinut politic din ţară căruia nu i s-a restituit nimic din ceea ce i s-a confiscat şi căruia nu i s-au anulat condamnările politice, în plus căruia nu i se acordă drepturi legale ca angajat şi ca deţinut politic, victimă a represiunii şi revoluţionar.
Astfel stînd lucrurile, încă din 22 decembrie 1989, după ce am auzit comunicatul de la "Latrina Europei" (Europa liberă) am început organizarea Partidului Comuniştilor, pe care l-am constituit la 23 martie 1996 şi pentru care am cerut înregistrarea în registrul special de la Tribunalul Bucureşti, în aprilie 1996.
Cererea a fost respinsă, deşi instanţa a constatat şi a reţinut că dosarul îndeplineşte toate condiţiile cerute de lege, căile de atac au fost respinse şi, abia în 3 februarie 2005, prin Hotărîrea sa nr. 3/2005, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a obligat statul romîn să admită înscrierea noastră.
De atunci şi pînă în prezent au urmat tot felul de procese-şicană pentru a fi radiaţi, ultimul proces fiind încă pe rol la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (promovat de o gaşcă peceristă fantomă care îşi zice "partid", dar care nu există în lista partidelor).
Nu ni se dau sedii, nu avem acces la mijloacele de comunicare în masă, nici măcar la timpii de antenă prevăzuţi obligatoriu, doctrina şi societatea comunistă sînt condamnate oficial de către persoane şi organizări extremiste, banditiste, teroriste şi chiar fasciste, inclusiv de către Preşedintele Republicii ! (el însuşi fost pecerist !).
La "alegeri" nu ne-am putut prezenta din cauza condiţiilor discriminatorii (obligarea reînregistrării, cu un număr astronomic de susţinători etc.)
Prof. Gh. Ungureanu
10 iulie 93

JL F spunea...

Tradus textul asta si articul nou.

Pentru Socialism ! spunea...

Stimate tovarășe Jose Luis Forneo,
Vă mulțumim că, împlinindu-vă propriile aspirații, realizați traduceri ale materialelor noastre. Ne-ar interesa să aflăm și, eventual, să vedem în documentele publicate prin internet, cum valorificați dv. textele traduse.
Ar fi important pentru Partidul nostru și pentru mișcarea comunistă internațională dacă am traduce în spaniolă cartea noastră ”Contrarevoluția antisocialistă, antipopulară și antinațională” (se lucrează în prezent, după cîte știm, la o traducere în limba italiană).
Sînt interesat de opiniile dv.
Cu salutări tovărășești !
Prof. Gheorghe Ungureanu