luni, 29 iunie 2009

Nu-i "radem" pe adversari !

Deşi am mai scris despre aceasta, revin pentru că mai mulţi tovarăşi, membri de partid şi simpatizanţi,inclusiv membri ai altor partide, îmi cer să şterg unele comentarii insultătoare şi calomnioase, defăimătoare, la adresa (în aparenţă) a Partidului Comuniştilor, aşa cum am citit de curînd un comentariu al unei tipe otrăvite... În realitate sînt autodefăimări ale Burgheziei şi Moşierimii, autoarele progeniturilor de origine ... nobilă !
Stimaţi tovarăşi, atitudinea acestei tipe este specifică peceriştilor, indiferent cum îşi ziceau, fie comunişti, fie anti-comunişti, care, în toată perioada 1945-2009 nu au ştiut decît o singură formulă: să-i radă pe toţi ceilalţi adversari politici sau inamici; de fapt, peceriştii îi tratează drept inamici pe toţi adversarii politici ! Tipa respectivă aparţine, probabil, unei categorii social-economice care nu poate suferi democraţia -burghezi, moşieri, bancheri- sau este slugă a bogătaşilor, ceea ce îi justifică starea, iar replicile mojiceşti pot proveni de la degradarea generală adusă ca un mîl de dejecţii asupra unor tineri, prin nemuncă, droguri, alcool, disco-viermo-teci, sex deocheat şi alte destrăbălări.
De aceea toate găştile peceriste post-decembriste -care-şi zic "partide"- neagă, fiecare, pe toţi ceilalţi.
Noi scriem acest ziar în aplicarea corectă a doctrinei noastre şi a liniei politice exprimată de Programul şi Statutul nostru, a căror esenţă este foarte scurt şi simplu exprimată: NOI NU NEGĂM PE ALŢII, CI NE EXPRIMĂM PE NOI !!! Aşadar, scriem ce este important pentru clasele sociale pe care le reprezentăm: CLASA MUNCITOARE şi ŢĂRĂNIMEA !
Cum noi nu avem acces la mijloacele de comunicare în masă, orice critică publică provenind din partea adversarilor politici şi a inamicilor (aceştia din urmă fiind peceriştii, care au degradat şi apoi au trădat Socialismul, construind după aceea, cu abnegaţie, pricepere şi devotament ... Capitalismul şi Imperialismul !)ne este utilă, pentru ca cele 18.000.000 de votanţi să poată face deosebirea între NOI, Partidul Comuniştilor, esenţialmente democrat şi uman, şi EI, toţi ceilalţi, anti-democraţi şi anti-umani; ştim din folclor: FIECARE PASĂRE PRE LIMBA EI PIERE !
Vă pot spune că, din mai multe sute de autori de comentarii şi de apeluri telefonice sau directe, doar doi-trei seamănă cu tipa, motiv pentru care chiar mă bucur că s-a scăpat în ziarul nostru.
Aştept, stimaţi tovarăşi, oferte şi propuneri pentru candidatura noastră la PREZIDENŢIALE.
Jos Capitalismul şi Imperialismul ! Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)
29 iunie 93

3 comentarii:

JL F spunea...

Multi oameni, special in tarile ca Romania unde a avut loc o campanie mediatica desantata impotriva comunismul, spun numai ceea ce aud. In mod surprinsator pentru un spaniol ca mine in Romania se neaga posibilitatea ca comunismul sa fie o ideologie ca oricare alta, si dimpotriva se incrimineaza.

In o tara cu libertate adevarata un partid comunist se poate prezenta liber la orice aleger, si se faca propaganda la fel ca celelalte. Inclusiv in Statele Unite exista partide comuniste.

Tipa asta are un problema: i-au anulat capatitatea de a vedea lumea intr-o manera diversa. Asa am vazut in multe ocazii in Romania. Fara comunismul, fara ca toate optiunile sa fi prezente, nu e posibila democratie.

Dar in Romania si in lumea intreaga exista multa democrati fara democrat. Cuvintele sale o denunta.

La fel exista multi aparator ai democratiei ale caror acte sunt oricum numai democrate nu. De exumplu, ceea ce se intempla acum in Honduras, sau ce sa intemplat in acest 20 ani in Romania

Salut

JL F spunea...

Cat despre raspunsul la comentariul meu din articulul anterior, mi-ar placea sa stiu niste lucruri.

Ca partidul sa fie blocat si ca cererea lui de a obtine un sediu sa nu fie acceptata, este legal?, adica, exista vreo lege care sa sustina aceasta blocare?

Total de acord cu opinia dvs cu privire la caracterul antidemocratic al presei. Dar problema asta e comun in toate lumea occidentala, a carei media apara o presupusa "democratie" folosind medii antidemocratice. Intre ele cenzura si incriminarea ideologiilor si partidelor alternative sistemului. La fel minciuna, creand o imagine plina de mituri false despre tarile unde autoritarismul liberal nu s-a impus. Poate ca incercand sa se relationeze mai mult cu miscari revolutionare din Europa sau America (unde are loc o lupta ideologica importante impotriva capitalismului), sa se creeze o retea de promovare si publicitate (nu in sens comercial, desigur) care sa faca mai cunoscota inauntrul si in afara tarii situatia comunismului in Romania.

Personal cred ca ar fi bine ca partidul Comunist sa se prezinte la alegeri, si ca putin cate putin sa se faca cunoscut si sa permita tuturor romanilor care sunt impotriva sistemului actual plin de hoti, sa isi exprime refuzul si, chiar mai bine, dorinta sa la alternativa.

In fine, scuze pentru comentariul atat de lung. Mi-ar placea sa pot colabora atat cat pot cu partidul (cu traduceri, sprijin, etc...), si ajut cat imi sta in putinta si sa lupt impotriva tutoror celor care vor sa mentina invisibila ideologia egalitatii si a bunastarii poporului.

Pentru Socialism ! spunea...

Blocajul ciocoilor pecerişti
Stimate tovarăşe Jose Luis Forneo,
Încă o dată Vă mulţumesc pentru comentariile dv. plăcute, bine fundamentate şi pozitive !
Mă bucur că dv. înţelegeţi tot mai bine situaţia din ţara noastră, în care funcţionează, după 22 decembrie 1989, o guvernare contrarevoluţionară, despotică, de esenţă feudalo-ecleziastică, cu întreaga scenă politică ocupată (cu excepţia noastră) în totalitate de găştile, anutonumite "partide" ale P.C.R., în care -după cum s-a demonstrat şi se observă mereu- nu a existat decît UN SINGUR COMUNIST, pe care ciocoii l-au executat.
Aşa se explică faptul că, nu numai între fostele ţări democrate din Europa, ci între toate ţările lumii,ROMÎNIA ESTE SINGURA ŢARĂ FĂRĂ PARTID DEMOCRAT ! Noi existăm, în sfîrşit, înscrişi după13 ani de procese, dar, în ciuda dispoziţiilor legale, nu avem nicio posibilitate de a ieşi în public.
Nu numai că nu ni se dau sedii, nu avem acces la niciun mijloc de publicitate, dar sîntem mereu hărţuiţi cu procese pentru anularea înscrierii legale...
La "alegeri" nu ne putem prezenta căci, printr-o lege bestială, s-a impus permanenta reînregistrare în anul preelectoral, ceea ce este o imposibilitate catastrofală, deoarece se cere un număr astronomic de susţineri...
Vă mulţumesc pentru oferta de sprijin; cred că ar fi de mare utilitate să ne puneţi în relaţie cu Partidul Comunist şi cu presa de la dv.de la dv., pentru care aţi putea traduce articolele noastre din acest ziar electronic, ca şi cartea noastră "contrarevoluţia antisocialistă, antipopulară şi antinaţională". Dacă sugestia vă interesează, vă pot trimite textul lucrării (260 pagini).
Cu salutări tovărăşeşti !
Jos Capitalismul şi Imperialismul ! Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU
6 iulie 93