marți, 31 martie 2009

Partidul Comuniştilor la Constanţa

COMUNICAT
Biroul Permanent al Partidului Comuniştilor (Nepecerişti) a validat alegerile de partid care au avut loc de curînd în oraşul Constanţa, cu care prilej a fost constituit Comitetul Judeţean Constanţa al Partidului Comuniştilor.
Rod al unei activităţi susţinute desfăşurată sub îndrumarea permanentă a unui vechi şi devotat comunist din Constanţa, tovarăşul Gheorghe DINCĂ, acesta fiind Împuternicitul Preşedintelui Partidului pentru (re)organizarea activităţii în judeţele Constanţa şi Tulcea, Comitetul Judeţean Constanţa s-a constituit -în baza principiului democratic prevăzut de Statut- din secretarii aleşi în organizaţiile locale ale partidului, care devin membri de drept ai comitetului judeţean, precum şi din delegaţi ai organizaţiilor în care nu au avut încă loc alegeri, aceştia participînd la comitetul judeţean cu titlu provizoriu.
La şedinţa de constituire au participat Împuternicitul Preşedintelui, precum şi Preşedintele Partidului.
Din Comitetul Judeţean Constanţa, care se va extinde ulterior, fac parte reprezentanţii localităţilor: Constanţa (Matei St. Ion), Techirghiol (Sechelariu D. Dumitru Marius), Tuzla (Popa Gh. Ion), Mihail Kogălniceanu (Hriţac A. Dumitru), Mangalia (Popescu Gh. Marin), Corbu (Lazăr Doina), iar în funcţia de Prim-secretar al Comitetului Judeţean a fost ales tovarăşul Sechelariu D. Dumitru Marius.
Biroul Permanent al Comitetului Naţional al Partidului Comuniştilor (Nepecerişti) îi felicită pe comuniştii constănţeni şi le urează succes în activitatea de maximă importanţă pentru lupta împotriva exploatării şi contrarevoluţiei antisocialiste, pentru înlăturarea acestora şi revenirea la un regim politic democrat, la reluarea construirii Socialismului. De acum oamenii muncii din judeţul Constanţa au spre cine îndrepta privirile pline de speranţă, au cadrul potrivit, strict necesar, în care să activeze pentru a-şi rezolva dezideratele claselor sociale din care fac parte.
Moarte Capitalismului ! Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)
31 martie 93

7 comentarii:

Nicador spunea...

NOUA DREAPTA CONSTANTA a luat act de cunostinta a acestei tentative si va incepe demersurile pentru a pune organizatia de aici sub atentia autoritatilor locale, cat si luarea in considerare a interzicerii manifestarilor voastre de specimene din cartea lui Darwin.

Comunistul trebuie demascat si lichidat, oriunde s`ar afla el !

TRAIASCA LEGIUNEA SI CAPITANUL !!!

Anonim spunea...

Amenintarea precum cea a lui faracreier Nicador nu provoca frica, ci rasete. Legionarii, unii dintre principalii vinovati pentru situatia romaniei de azi vor sa dea lectii de correctitudine. Imi vine sa vomit.

Anonim spunea...

In general grupuletele de legionari din tara sunt formate din tineri frustrati care vor sa atraga atentia dar care habar nu au un rand de istorie.Unul dintre acestia este si nicador, un tanar frustrat, mare curajos la tastatura.Ei oricum nu au nici un viitor deoarece poporul nu a uitat unele bucati din istorie, de masacrele, teroarea si distrugerea provocata de miscarea terorista de tip fascist garda de fier, astfel evita organizatiile gen Noua Dreapta sau Partidul Pentru Patrie. Si asta o dovedeste ultima lor manifestatie in fata ambasadei Rep. Moldova la care au luat parte sub 20 de persoane, asta in cel mai mare oras din tara. Sustinem Partidul Comunistilor si-l vom apara! Socialismul va invinge curand!

Nicador spunea...

=)) ...
Esti cam dobitoc bai nea Anonim ... sau Ungureanu ?!

Hai sa ne vedem fata`n fata sa vedem cat mai conteaza tastatura.

"Legionarii, unii dintre principalii vinovati pentru situatia romaniei de azi vor sa dea lectii de correctitudine" ... pai dam bai DOBITOCULE pt ca nu noi ne`am aflat la putere pana`n 89. Voi ati distrus tara, remember !?
Ce inseamna sa fii prost, nu stiu istorie ?! ai fi surprins sa vezi ca stiu mai multa decat tot neamu` tau de la Decebal si Traian incoace.

"poporul nu a uitat unele bucati din istorie, de masacrele, teroarea si distrugerea provocata de miscarea terorista de tip fascist garda de fier" ... Garda de Fier nu a fost miscare terorista ... si mai zici ca stii istorie ?! cine vorbea de crime. Profesori de facultati intrau in lagarele de "reeducare" comuniste si ieseau strungari. Dupa citatu` de mai sus iti mai ramane sa`ti pui streangu` de gat, ai face un bine Romaniei.

Socialismul nu va invinge curand, a invins deja. Intr`un singur loc: IN IAD ! ... unde cu siguranta veti ajunge toti sa`i faceti o felatie lu` nea` lenin ;)

Hai la revedere ...

anticomunism spunea...

Majoritatea colegilor si prietenilor mei sunt impotriva comunismului. Tineretul e 80-90 % anticomunist. NU sunt nici legionar,nici in ND dar voi lupta mereu impotriva mizeriei rosii, voi sabota mereu orice tentativa de organizare a comunistilor.

vib spunea...

Am 27 de ani, din care 7 ani sub comunism. Lipsuri au fost si atunci si acum. Ambele sisteme politico-economice au partile lor bune si partile lor rele si din pacate in tara noastra par sa se manifeste doar cele rele pentru fiecare. Exista cel putin un stat in lumea asta unde liberalismul si socialismul se echilibreaza reciproc, unde mai multe etnii isi dau mana pentru binele tuturor. Acest stat se numeste Singapore si are raportul PIB/locuitor de 3,33 ori mai mare ca Romania. Eliminarea exceselor capitalismului si socialismului ar putea fi solutia pentru tara asta: nationalizarea tuturor corporatiilor si intreprinderilor de interes national (energie, agricultura, transporturi) impreuna cu incurajarea micilor intreprinzatori. Mai exact, la nivel macroeconomic - control de stat, iar la nivel micro - liberalism + scutiri de taxe, stimulare, etc. Toate acestea insa nu ar avea succes fara o responsabilizare a conducatorilor care ma tem ca fara aplicarea unor pedepse mai dure si fara solutii radicale nu se poate obtine. As propune evaluarea averilor tuturor politicienilor si familiilor lor si demonstrarea surselor de venit: de unde ai avut banii acestia? Pentru cei care nu reusesc sa demonstreze se pot face tabere de munca unde sa munceasca in folosul comunitatii pana recupereaza paguba facuta tarii. Eventual se poate apela si la patrimoniul rudelor pana la gradul II. Suna cam medieval dar altfel nu iesim din situatia in care ne aflam. As aplica acelasi tratament la cei care au vandut activele tarii pe preturi ridicole (petrol, gaze, rafinarii, platforme industriale, etc). Sistemul comunist a fost deturnat de un dictator si ar fi avut sanse de succes daca s-ar fi acordat mai multe posibilitati de alegere (vot democratic adica): presedinte, prefect, primar, sef al politiei din localitate (de ce nu?). In Romania traiesc si muncitori, si tarani si intelectuali. Incercarea de a favoriza o categorie in dauna alteia nu va duce decat la continuarea ciclului de instabilitate in tara noastra de care profita pescuitorii in ape tulburi (vezi comunistii din anii 50 si capitalistii de tranzitie din anii 90). Fara solidaritate, egalitate si libertate de alegere continuam aceeasi porcarie generatie de generatie.
Pentru ND: nu am observat la voi nici o viziune despre economie. Pentru mine sunteti un fel de suporteri de fotbal care isi consuma energiile pentru idealuri complet paralele cu realitatea. Fara suparare, ar trebui sa veniti cu solutii concrete nu cu fantezii despre dragoste, omul nou si religie. Eu si cei de varsta mea pe care ii cunosc vrem sa fim mandrii de tara noastra si sa avem incredere in viitorul nostru aici. Daca vedeam biserica drept solutie ma duceam acolo.
Pentru comunistii batrani: Controlul pana la cel mai jos nivel si limitarea libertatii individuale si de alegere sunt principalele parti negative ale sistemelor comuniste. Socialismul ca model pentru viitor trebuie sa controleze doar la nivel macroeconomic. Exemple de succes ar fi tarile nordice.
Concluzie: se poate face ceva pentru tara asta, trebuie doar sa ne gandim la binele tuturor, nu doar al unor categorii. Deasemnea se aplica jumatati de masura si compromisuri acolo unde ar trebui sa actionam ca Vlad Tepes.

lavinia spunea...

socialism..capitalism..legionari si comunisti?! voi chiar nu va dati seama ca nu merge nici o optiune?
toata lumea e in criza.de la capitalisti aka americani vine.si comuniscmul..sa fim seriosi.cine crede ca romania s'ar putea intoarce vreodata la comunism si dictatura este scapat de la psihiatrie.comunistii din ziua de azi..sau ma rog, cei care sustin comunismul sunt fosti politicieni comunisti: putinii pupincuristi carora le'a mers minunat in acel regim.din pacate pentru ei multimea decide.
oricum cred ca avem nevoie de o schimbare radicala.nu doar Romania, ci toate natiunile.
si schimbarea nu este acelasi lucru cu revizuirea sau revenirea la alte regimuri si forme de guvernamant.