joi, 16 octombrie 2008

Generali condamnaţi de ostaşi trădători !

Repet şi aici, de la început: am suferit că au fost victime în decembrie 1989, mi-am exprimat compasiunea şi transmit încă şi acum condoleanţe familiilor greu încercate de masacrul organizat de Imperialism împotriva Poporului nostru, pentru distrugerea regimului democrat. Bănuiam din 22 decembrie 1989, acum ŞTIM că atunci au acţionat cei 80.000 de militari străini care se aflau pe pămîntul nostru, că guvernul fascist al USA a cheltuit 63 de miliarde de dolari pentru organizarea măcelului, care şi-a atins doar parţial scopul: asasinarea Preşedintelui Republicii şi a soţiei sale, demnitar de stat de înalt rang şi înlăturarea regimului democrat, prin asigurarea victoriei (vremelnice) a contrarevoluţiei anti-socialiste, anti-populare şi anti-naţionale...
Încununarea victoriei contrarevoluţiei ar fi fost (conform planurilor amănunţite, pe care le ştim acum) DEZMEMBRAREA ŢĂRII, punerea în lanţuri a părţilor şi oferirea lor cadou gurilor hulpave... Aceasta nu s-a realizat, căci Măcelul s-a izbit de-o stavilă de granit: Armata Romînă comandată de Comandantul ei Suprem, Preşedintele răpit şi asasinat mişeleşte, apoi defăimat pe toate vocile, pentru că a fost şi a rămas Mare Erou Martir Naţional, lăsîndu-ne Ţara întreagă prin sacrificul său suprem...
Pentru EXECUTAREA ORDINELOR LEGALE, niciun militar nu poate fi condamnat, ci preţuit. De aceea desfid pe cei care i-au condamnat pe Generalii Stănculescu şi Chiţac PENTRU CĂ ŞI-AU FĂCUT DATORIA EXECUTÎND ORDINELE LEGALE ALE AUTORITĂŢII CONSTITUŢIONALE şi apreciez ca pe un lucru de înaltă demnitate şi onoare ceea ce a afirmat Generalul Stănculescu la aflarea verdictului politic al instanţei; în adevăr, un General nu se umileşte -aşa cum l-au umilit prin crima odioasă pe cel mai Mare General, Nicolae Ceauşescu- trădătorii mici şi de nimic...
Cred însă şi susţin puternic şi permanent de 19 ani, că Generalul Gips -alături de alţi criminali- trebuie judecat şi condamnat pentru Răul făcut în decembrie 1989: răpirea Comandantului Suprem, sechestarea lui ilegală, înscenarea şi executarea asasinării, ordonarea măsurilor abuzive privind înhumarea Eroului şi Memoria sa, cea mai mare personalitate politică din istoria cunoscută, de şapte-opt milenii, a Poporului Dac.
Le dorim Generalilor să reziste, să fie sănătoşi pînă la judecarea Răului real !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Dar, totusi generalul Stanculescu se afla la mascarada de "proces" care a avut loc in unitatea militara din Targoviste. De asemenea si in momentul asasinarii tovarasului Nicolae Ceausescu si a sotiei sale. Probabil ca nu cunosc total ce s-a intamplat acolo si de asemenea poate ma insel asupra lui stanculescu, tocmai de aceea am scris poate ma lamuriti si pe mine considerand ca , cunoasteti mult mai multe amanunte sau adevaruri. .Va multumesc.

Pentru Socialism ! spunea...

Nu vom cunoaşte datele istorice exacte, poate, niciodată, deoarece criminalii din decembrie 1989 au condus şi conduc treburile din Romînia. Ei sau timpul elimină, treptat, pe toţi care ştiu sau au îndeplinit ceva în legătură cu Dezastrul de atunci. Cert este că în 22 decembrie nimeni, în afară de Generalii Stănculescu şi Vlad, nu mai avea acces în Comitetul Central, unde Preşedintele şi soţia sa erau sechestraţi în birourile lor, după asasinarea Generalului Milea, desigur de către cei doi generali care supravegheau totul, ajutaţi de un colonel şi doi-trei soldaţi. Cei doi generali i-au răpit pe cei sechestraţi şi apoi i-au dus cu elicopterul, după ordinele date de generalul Rus, la dispoziţia Gen. Stănculescu. Asasinatul de la Tîrgovişte a fost direct supravegheat de Gen. Stănculescu şi, probabil, el este cel care a transmis la "Europa liberă" în dimineaţa lui 22 decembrie ora 8 şi un sfert Comunicatul de declanşare a contrarevoluţiei, în cadrul căreia el (plus Vlad şi Guşă) au dat lovitura de stat militară. Actul criminal a întîrziat cîteva ore din cauza vizitei lui Ilie Verdeţ în cabinetul Preşedintelui, ieşit de acolo pe la 10,30 - 11,00. Verdeţ mi-a spus că Preşedintele se considera prizonier şi l-a rugat pe Verdeţ să facă tot ce poate ca să NU SE TRAGĂ ÎN MUNCITORI. Nu ştia (sau neglija) că, de fapt, în stradă erau cei 80.000 de militari străini (sovietici), coordonaţi de CIA, cu misiunea răsturnării regimului democrat şi sfîrtecarea ţării. Seara, după 18,30 conducerea Contrarevoluţiei a preluat-o Ion Iliescu, pus de multă vreme în fruntea listei. Generalul Stănculescu a trecut de atunci în subordinea sa şi, după meritele apărării graniţei de Vest şi Sud-Vest, împreună cu Ge. Ilie Ceauşescu şiGen. Coman, a trecut la executarea Preşedintelui; pentru aceste fapte -sechestrarea, răpirea, asasinarea Preşedintelui şi soţiei sale, apoi hulirea memoriei lor- trebuie judecat Generalul Stănculescu. Sperăm că va veni şi vrea aceea !
Prof. Gh. Ungureanu

Pentru Socialism ! spunea...

Nu vom cunoaşte datele istorice exacte, poate, niciodată, deoarece criminalii din decembrie 1989 au condus şi conduc treburile din Romînia. Ei sau timpul elimină, treptat, pe toţi care ştiu sau au îndeplinit ceva în legătură cu Dezastrul de atunci. Cert este că în 22 decembrie nimeni, în afară de Generalii Stănculescu şi Vlad, nu mai avea acces în Comitetul Central, unde Preşedintele şi soţia sa erau sechestraţi în birourile lor, după asasinarea Generalului Milea, desigur de către cei doi generali care supravegheau totul, ajutaţi de un colonel şi doi-trei soldaţi. Cei doi generali i-au răpit pe cei sechestraţi şi apoi i-au dus cu elicopterul, după ordinele date de generalul Rus, la dispoziţia Gen. Stănculescu. Asasinatul de la Tîrgovişte a fost direct supravegheat de Gen. Stănculescu şi, probabil, el este cel care a transmis la "Europa liberă" în dimineaţa lui 22 decembrie ora 8 şi un sfert Comunicatul de declanşare a contrarevoluţiei, în cadrul căreia el (plus Vlad şi Guşă) au dat lovitura de stat militară. Actul criminal a întîrziat cîteva ore din cauza vizitei lui Ilie Verdeţ în cabinetul Preşedintelui, ieşit de acolo pe la 10,30 - 11,00. Verdeţ mi-a spus că Preşedintele se considera prizonier şi l-a rugat pe Verdeţ să facă tot ce poate ca să NU SE TRAGĂ ÎN MUNCITORI. Nu ştia (sau neglija) că, de fapt, în stradă erau cei 80.000 de militari străini (sovietici), coordonaţi de CIA, cu misiunea răsturnării regimului democrat şi sfîrtecarea ţării. Seara, după 18,30 conducerea Contrarevoluţiei a preluat-o Ion Iliescu, pus de multă vreme în fruntea listei. Generalul Stănculescu a trecut de atunci în subordinea sa şi, după meritele apărării graniţei de Vest şi Sud-Vest, împreună cu Gen. Ilie Ceauşescu şi Gen. Coman, a trecut la executarea Preşedintelui; pentru aceste fapte -sechestrarea, răpirea, asasinarea Preşedintelui şi a soţiei sale, apoi hulirea memoriei lor- trebuie judecat Generalul Stănculescu. Sperăm că va veni şi vremea aceea !
Prof. Gh. Ungureanu

Anonim spunea...

Va felicit pentru ideea postarii postarii acestui blog, astazi este data de 25 Octombrie, Ziua Glorioasei Armate Romane de alta data, ziua sfinta a eliberarii ultimei brazde de pamint romanesc de sub ocupatie straina.Pacat ca se cam da uitarii aceasta memorabila zi.Asta le-o datoram actualilor politicieni care vad cu tristete ca ne fura si istoria.Sa pastram un moment de reculegere pentru Cei ce s-au jertfit atunci aducindu-ne libertatea cu singele lor.Eroii neamului nu mai sint printre noi sa vada ce-am ajuns.

Pentru Socialism ! spunea...

Mulţumesc ! Glorioasa Armată Populară este în profundă şi complexă dezintegrare, fiind înlocuită cu trupe de mercenari, plătiţi din greu de poporul nostru în beneficiul Barbarilor fascişti care ară ţările cu bombe, în frunte cu BUŞIBLERII anglo-americani ! Chiar şi numai pentru acest motiv, în numele celor 100.000.000 de Daci -care au pierit pentru apărarea Patriei, în ultimele două milenii- ar trebui să ne ridicăm în picioare, organizaţi, şi să spulberăm Puterea, Administraţia şi Justiţia burghezo-moşiereşti, o dată cu regimul contrarevoluţionar despotic.
Întru aceasta Partidul Comuniştilor are întreaga disponibilitate.