marți, 22 iulie 2008

La amprente, infractorilor !!!

Asupritorii şi exploatatorii nu au putut fi niciodată bănuiţi de bune intenţii. Ştim, de aceea, din suferinţele noastre de milenii că, la fel ca orice stăpîn, Imperiul European îşi vrea supuşii harnici, dăruitori, modeşti în solicitări, neclintiţi în supunere, gata să rabde orice asprime şi pregătiţi să sărute mîna care manevrează Biciul care le face vărgi pe spinarea încovoiată, ovaţionînd, în acelaşi timp, pentru libertatea de a fi ... Rob !
Noul Imperiu Cotroman Romano-German îi are ca protagonişti pe vechii zbiri imperiali care-au nălţat, prin decimarea popoarelor europene -şi nu numai- imperii după imperii, spulberate însă ca orice eşafodaj încropit pe nisip, prin asfixierea diferitelor -şi multor- popoare.
Cu puţine excepţii, statele europene au regimuri politice anti-democratice, pro-imperialiste, pro-teroriste şi pro-fasciste, acestea obstrucţionînd -pînă la opacitate, cum este cazul bietei Romînii, transformată într-un Cătun Dacic al "culturii" evreieşti europene- orice cale a popoarelor de a-şi exprima opţiunile. Astfel încît, cu greu, au putut da cîte un bobîrnac două-trei popoare, iar în ultima serie au făcut-o pînă acum patrioţii irlandezi, a căror înverşunare anti-imperialistă trebuie şi sperăm să devină model de urmat pentru toţi ceilalţi.
Pentru un asemenea comportament însă, trebuie ca masele populare din fiecare (încă !) Ţară să priceapă cine sînt şi ce vor proprii conducători, căci aceştia vor fă fie stăpîni într-un imperiu, condus, dacă se poate, chiar de ei, cea mai bună dovadă constituind-o poziţia certă, dată de istorie, a evoluţiei conducerii franceze, care nu mai reprezintă voinţa majoritară a poporului francez de a se opune prezenţei unui imperiu care să-i strivească Patria şi Patriotismul, ci dorinţa unor vîrfuri de-a urca pe fruntea unui nou conglomerat la care a visat şi pe care l-a surpat înălţîndu-l, "Călăul Europei"...
Noii visaţi imperatori au neruşinarea fără limite de-a ne încolona pe toţi şi a ne duce, cun nu se întîmplă DECÎT INFRACTORILOR, pentru a ne alinia în dosare, la dispoziţia stăpînilor, în orice moment şi la orice moft pus în mişcare de Burţile sau alte părţi poftitoare ale existenţei lor materiale. De aceea, prevestim pe toţi cei care mai au un dram de înţelegere şi de Înţelepciune că AMPRENTAREA ÎNTREGII POPULAŢII A IMPERIULUI EUROPEAN DEZVĂLUIE, FĂRĂ NICIUN DUBIU, CĂ ACEST CONGLOMERAT IMPERIAL ESTE CONCEPUT CA O ÎNCHISOARE în care vor dispărea ţările, popoarele, culturile şi limbile, uniformizîndu-se două prezenţe: PUŢINII STĂPÎNI HIDOŞI, absolutişti, năclăiţi în lux şi desfrîu, iar pe de altă parte MULŢIMEA DE SCLAVI APLAUDÎND ÎNCOVOIAŢI şi puşi în casete, pe care stăpînii le pot manevra oricînd şi oricum sau le pot transforma în ... scrum !
Iată ce ne aşteaptă: ordinul Stăpînilor - "la amprente, infractorilor !" Căci infractori vom fi toţi cei care vom mai avea curajul să ne gîndim la Patria noastră, la Neamul nostru, la Cultura naţională şi, mai ales, la dulcea Limbă Dacă (în cazul nostru, al Dacilor). În aceste condiţii vor trece SECOLE şi MILENII pînă ne vom mai ridica în picioare (dacă va mai rămîne ceva din esenţa substanţei noastre naţionale).
Să folosim prilejul apropiatelor "alegeri" pentru a-i înlătura pe cei care slujesc pe stăpînii imperiali, înlocuindu-i cu reprezentenţii CELOR MULŢI, aceştia fiind singurii care trebuie şi pot să le dea cu flit spurcaţilor ciocoi interni şi suprastatali !
Trăiască Patria ! Trăiască Neamul Dac ! Trăiască Limba Dacilor ! Trăiască Socialismul !
Prof. Gh. UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)

2 comentarii:

Anonim spunea...

www.vechea-stanga.blogspot.com
www.anti-antifaro.blogspot.com
www.antifa-antitot.blogspot.com
www.lilith-lovekills.blogspot.com

Anonim spunea...

VECHEA STANGA

PREZENTARE:

Vechea Stângă a luat fiinţă la sfârşitul anilor 1990, într-o perioada marcată de deriva ideologică a tuturor partidelor existente. Mai mult, în sânul mişcărilor din România exista la acea vreme un vid, iar tendinţa naţionalist-şovină, câştiga din ce în ce mai mult teren şi începea să se organizeze. Vechea Stângă a apărut din nevoia de a schimba această stare de lucruri, reunindu-i pe tinerii anti-naţionalişti într-un front militant, radical, non-ierarhic şi anti-autoritar.

Stabilind un contact direct şi sincer cu oamenii, cu lumea reală, tematizând problemele importante ale prezentului si alegând calea stângă, calea acţiunii directe şi nu a discuţiilor sterile, Vechea Stângă s-a constituit din primul moment atât ca un front de luptă cât si ca un mediu formativ, ajungând prin tinereţea, entuziasmul şi energia militanţilor săi să reprezinte o mişcare eficientă pusă în slujba cauzei internaţionale.

OBIECTIVE:

Vechea Stângă este o mişcare, nu un partid, nici măcar un ONG (organizaţie non-guvernamentală). Ducem deci o luptă permanentă de trezire a conştiinţelor şi de avertizare asupra pericolelor care ameninţă pacea mondială: naţionalismul, războiul, fascismul, rasismul, fundamentalismul religios, nostalgia comunistă, capitalismul, menţinerea prejudecăţilor şi tradiţiilor de mult perimate. Demersul nostru nu are nimic de-a face cu mirajul electoralist, goana oarbă după voturi şi după adepţi – are valoarea unui adevarat război de independenţă pentru eliberarea individului. Pentru noi, internaţionaliştii de la Vechea Stângă, criteriile şi motivaţiile implicării noastre sunt foarte diferite de cele ale omului politic: noi nu privim Vechea Stângă ca pe o întreprindere cu scopuri electorale, ci ca pe un centru de formare militantă permanentă. Noi nu luptăm pentru avantaje materiale personale, ci pentru o schimbare socială radicală; noi nu luptăm pentru un partid, ci împotriva tradiţiilor şi prejudecăţilor care împiedică individul să se simtă într-adevăr un cetăţean al lumii, oferindu-i în schimb alternativa tristă si limitată a apartenenţei la o anumită naţiune dintr-o anumită zonă geografică. Prin răspândirea ideilor noastre dorim să contribuim la emanciparea şi internaţionalizarea individului, la eliberarea popoarelor lumii prin abolirea tuturor Graniţelor si Autorităţilor.

ORIENTAREA IDEOLOGICĂ:

Ca internaţionalişti de stânga ne definim ca anti-autoritari si anti-naţionalişti, pentru egalitatea dintre sexe şi pentru dreptate socială, împotriva tradiţionalismului şi conservatorismului. Astfel, Vechea Stângă întruchipează o stângă internaţională, socială şi anti-etatistă, situată pe o filiaţie neîntreruptă care începe din antichitate, cu primii stoici şi sofişti care negau necesitatea Statului şi continuă cu Max Stirner, Mihail Bakunin, Emma Goldman, Valtairine de Cleyre, Nestor Makhno, Errico Malatesta, Bonaventura Durutti, Franz Kafka, George Orwell, Ursulla LeGuin, Eugen Ionesco şi mişcări internaţionale precum Dadaismul, Situaţionismul, curentul anarcho-punk si spiritul D.I.Y. (do it yourself – fă-o tu însuţi).

Mândră de trecut, dar cu atenţia îndreptată asupra prezentului, Vechea Stângă nu este singura mişcare de emancipare şi eliberare a individului, ea fiind doar o parte a luptei internaţionale pentru libertate, egalitate şi autodeterminare.

INDIFERENŢA ŞI RESEMNAREA SUNT COMPLICITATE !!!

Toţi aceia care v-aţi săturat de minciunile populiste ale partidelor politice şi ale organizaţiilor fundamentaliste si xenofobe, toţi aceia care sunteţi nerăbdători să părăsiţi stindardele dezinformării şi manipulării – aflaţi ca numai VOI ÎNŞIVĂ sunteţi cei care vă puteţi elibera de tirania ignoranţei, plafonării şi uniformizării. Dacă vă simţiţi singuri, nu trebuie să vă lăsaţi amăgiţi de campaniile electorale şi de instigările la ură naţionalistă şi rasistă.

Fiecare dintre noi are puterea şi dreptul să-şi schimbe propria viaţa, iar cea mai bună armă împotriva represiunii şi oprimării de orice fel este solidaritatea interindividuală şi internaţională.

NICI STATUL, NICI BISERICA NU AU DREPTUL DE A ÎNGRĂDI LIBERTATEA INDIVIDULUI DE A DECIDE ASUPRA PROPRIULUI DESTIN !

SINGURUL STAPÂN AL VIEŢII TALE EŞTI TU ÎNSUŢI !