joi, 26 iunie 2008

P.A.S. se defineşte singur !

Primesc telefoane prin care sînt întrebat -chiar de către membri ai Partidului Comuniştilor care au fost înscrişi în Partidul Alianţa Socialistă, pînă la data oficializării înscrierii Partidului Comuniştilor- cum se caracterizează P.A.S., ce loc ocupă pe eşichierul politic naţional şi, dacă este partid comunist, de ce nu fuzionăm...
Nu este nici datoria şi nici dreptul meu să caracterizez un alt partid care există de sine stătător; de aceea îi rog pe membri şi simpatizanţii Partidului Comuniştilor să mă întrebe despre partidul nostru şi le voi răspunde cu plăcere şi îndatorire. De altfel, voi posta în acest ziar electronic şi cartea "Contrarevoluţia antisocialistă, antipopulară şi antinaţională", volumul I, anul 2000 -care cuprinde răspunsuri la peste 100 de întrebări- şi, poate, în viitor voi publica volumul al doilea (care este pregătit).
Cei interesaţi de PAS şi de organizarea suprastatală europeană din care face parte, se pot adresa acestui partid şi Preşedintelui său, tovarăşul Constantin ROTARU, un politician experimentat şi competent, fost parlamentar. În momentul de faţă nu au loc între noi discuţii de colaborare, deşi sînt contactat destul de des de membri ai PAS, inclusiv din conducerea naţională -majoritatea exprimîndu-se deschis că sînt comunişti- dar noi refuzăm să discutăm cu grupări din alte partide, peste capul conducerilor respective; individual, oricine se poate înscrie la noi, aşa cum ştiu că şi de la noi s-au înscris la PAS şi nu numai. Respectăm opţiunea fiecăruia, ea izvorînd din Constituţie, legile speciale, Convenţia Europeană, Declaraţia Universală a Drepturilor Omului.
În linii mari, la fel se pune problema despre relaţiile cu P.M.R. - P.C.R. şi cu alte partide care doresc să se numească, aşa cum, probabil, vor să fie, comuniste.
Ne exprimăm disponibilitatea pentru orice colaborare, de orice tip, inclusiv fuziune sau absorbţie, cu un minim de condiţii "sine qua non", precum: "comuniştilor" în denumire, simbolul definitoriu al oricărui partid al comuniştilor, secera şi ciocanul, reper al revirimentului pentru orice mişcare comunistă -Nicolae Ceauşescu, Preşedintele cel Mare, asasinat, scopul -revenirea la regimul politic democrat şi reluarea construirii Socialismului, condamnarea Imperiului European, a Blocului militar agresiv de tip fascist, NATO, condamnarea transformării ONU în agresor mondial, respect plenar, inviolabil,m pentru Stat Naţional, Patrie, Limbă şi Cultură Naţională.
Jos Burghezia şţi Moşierimea, Bancherii, Stăpînii şi traficanţii de sclavi !
Moarte Imperialismului şi Terorismului Internaţional de Stat !
Trăiască SOCIALISMUL !
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: