marți, 24 iunie 2008

Felicitări absenteiştilor !

PARTIDUL COMUNIŞTILOR (NEPECERIŞTI)îşi exprimă profunda satisfacţie pentru că, dînd curs apelului nostru ori din proprie iniţiativă, comuniştii şi simpatizanţii, precum şi majoritatea oamenilor muncii nu s-au prezentat la mascarada votării din 1 şi 15 iunie 2008.
Pentru boicotarea "alegerilor" locale şi judeţene îi felicităm pe toţi votanţii care, astfel, au contribuit la zdrobirea mitului că cei care ne conduc după 22 decembrie 1989 ar fi ... aleşii poporului !
În realitate, peste 9.000.000 de alegători înscrişi în liste îi contrazic pe aceşti speculanţi.
Pe toţi absenteiştii îi invităm ca, împreună, să transformăm votarea din toamnă în alegere şi, astfel, să ducem în Parlament clasele sociale fundamentale: Muncitorimea şi Ţărănimea, crunt lovite de Contrarevoluţie !
Jos burghezia şi moşierimea ! Jos Capitalismul !
Moarte Imperialismului şi Terorismului Internaţional de Stat !
Trăiască SOCIALISMUL !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, preşedintele PC(N)
(Reprodus din ziarul "Argeş Expres" din 18 iunie 2008)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Va felicit pentru articolele scrise si pentru lupta dusa impotriva acestui capitalism crud in care traim.Numarul oamenilor ce s-au prezentat la vot a fost unul destul de mic, ceea ce ne bucura si ne face sa credem ca oamenii incep sa inteleaga de cine sunt condusi,si cine sunt aceia care candideaza, care se lupta din rasputeri sa castige puterea pentru a calca in picioare majoritatea, si ca sfarsitul acestei lumi crude in care numai unii au dreptul la viata e pe sfarsite. Solidaritate si felicitari din Ploiesti.

Pentru Socialism ! spunea...

Mulţumesc, tovarăşe !
Dacă sînteţi comunist, vă rog să ne contactaţi, la sediul central al Partidului Comuniştilor sau la telefon. La Ploieşti avem un mare număr de comunişti (o organizaţie puternică).
Prof. Gheorghe Ungureanu

Anonim spunea...

... felicitari ... pentru prostia inca o data demonstrata ... CAND MURITI ?!