sâmbătă, 17 mai 2008

Comunicat despre farsa votărilor din iunie

Partidul Comuniştilor (Nepecerişti) aduce la cunoştinţa comuniştilor, simpatizanţilor, votanţilor care fac parte din clasele şi categoriile sociale pe care le reprezintă -în primul rînd clasa muncitoare şi ţărănimea- tuturor oamenilor muncii, că şi anul acesta, ca în toţi anii anteriori - 1992, 1996, 2000, 2004 şi 2007- va avea loc o mascaradă de votare, prezentată de actorii Contrarevoluţiei a fi drept ... alegere.
Ea nu este însă alegere, ci simplă votare, căci, spre a fi alegere, ar fi obligatorie existenţa alternativei, care la noi lipseşte cu desăvîrşire, aşa cum a lipsit în toată perioada 1947-2008, cînd la Putere s-au aflat exclusiv peceriştii, toţi dovediţi, după 22 decembrie 1989, a fi fost anti-comunişti...
Cum ştim, singurul membru de partid, adevărat comunist desăvîrşit, Preşedintele Republicii, Nicolae CEAUŞESCU, a fost asasinat, în mod mişelnic şi bestial, după victoria (vremelnică) a Contrarevoluţiei antisocialiste, antipopulare şi antinaţionale de la 22 decembrie 1989. De atunci şi pînă astăzi nici unul din cei 3.800.000 de membri ai P.C.R. nu s-a declarat şi nu a acţionat ca un comunist.
De la 3 februarie 2005, în urma Hotărîrii nr. 3/2005 a Curţii Europene a Drepturilor Omului, există legal şi oficial Partidul Comuniştilor (Nepecerişti), partid care a fost înfiinţat la 23 martie 1996 şi a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti, dar "justiţia" contrarevoluţionară a refuzat înregistrarea partidului legal constituit şi înscris, aceasta printr-o serie de hotărîri aberante, pe care CEDO le-a cenzurat ca fiind grave violări ale drepturilor fundamentale prevăzute de Constituţie, de Convenţia Europeană, de legile speciale, dispunînd revizuirea acelor hotărîri.
În ciuda dispoziţiilor CEDO însă, "justiţia" romînă peceristă nici pînă astăzi nu a revizuit legal hotărîrea din 1996-1997, urmărind să împlinească poftele retrograde şi reacţionare ale peceriştilor omnipotenţi de a radia înregistrarea Partidului nostru.
De aceea am cerut şi se află pe rol la Tribunalul Bucureşti cererea noastră justă şi legală de a se anula "alegerile" din anii 1996, 2000, 2004 şi 2007, la care am fost împiedicaţi abuziv să ne prezentăm în numele partidului nostru.
Faţă de această situaţie, în raport de faptul că am ajuns la o nouă mascaradă anti-democratică, numită de Contrarevoluţie "alegere", la care nu ne putem prezenta, împiedicaţi prin alte şiruri de violări ale drepturilor fundamentale, considerăm că singura atitudine justă spre a da peste nas găştilor contrarevoluţionare este să nu ne prezentăm la votare toţi votanţii care avem de suferit din cauza Contrarevoluţiei, adică circa 85 - 90 % din cei peste 18 milioane.
Aşadar, în interesul maselor populare, al Poporului şi al Statului, devenit colonie, să boicotăm în masă votarea de la 1 şi 15 iunie 2008 !
Jos Capitalismul şi Imperialismul !
Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilkor (Nepecerişti)

Niciun comentariu: